Mateusz Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Witam. Jaki plyn hamulcowy najlepiej kupic do e30 316? Czy plyny do wspomagania kierownicy wszystkie sie mieszaja czy nalezy wymienic jak nie wiem co jest teraz w zbiorniku? I jaki najlepiej kupic. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 hamulcowy: DOT 4 tylko , firma wg uznania :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bob Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 hamulcowy zwykly DOT-4, kupisz na każdym ORLENIE chyba 10zł. płyn do wspomagania przeważnie jest czerwony, ja się z takimi tylko spotkałem. Jest to olej przekładniowy, do przekładni hydraulicznych. Ten olej stosuje się do przekładni kierowniczych i do przekładni automatycznych. Butelka 1l jakieś 20-30zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Opublikowano 29 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Dziekuje za odpowiedzi. To jak jest z tym plynem do wspomagania? Moge dolac czy lepiej wymienic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 29 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2007 Gdzieś w książce wyczytałem DEXRON I LUB II stosowano do wspomagania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Opublikowano 30 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Obojetne czy bedzie DEXRON I czy II ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 30 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Pisze mniej więcej tak:"... w razie potrzeby do zbiorniczka dolać olej ATF o oznaczeniu Dexron lub DexronII tylko świerzy czyt. czysty...", więc jest to chyba obojętne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz Opublikowano 30 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2007 Dziekuje uprzejmie. Pozdrawiam bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi