blazej3131 Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Dyziu mówisz, że na następnego wpadasz trzeźwy ? Też dzięki wszystkim za spota- tu szczególnie dzięki Lukas za przewózkę Twoją rakietą happy_bmw robi robotę!uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 No i my też dotarliśmy do domu :-P:-P Chcielibyśmy bardzo podziekowac za spotkanie ,oraz dopasowanie terminu do naszego przyjazdu. Miło było po długiej przerwie znów zobaczyć starą ekipe jak i poznac nowe twarze. Frekfencja super, auta mega wypasione...kuog Do następnego - mam nadzieje że jak najszybszego....:bmwsexemofg3::bmwsexemofg3: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor1987 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Jak na naigt tak doiwestowane bumcie tylko są to ja się nie pokazuje swoją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasbmw Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Jak na naigt tak doiwestowane bumcie tylko są to ja się nie pokazuje swoją A tam nie gadaj tylko przyjezdzaj na następnego najta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor1987 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Bardzo chętnie tyle że jak nastąpi prosilbym o dokładny adres,bo ten teges ją nie stąd(zielony) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbrs Opublikowano 10 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Parking przy centrum Magnolia na legnickiej, juz niebawem pojawi sie w tym dziale temat z czerwcowym najtem, tam napiszesz skad ruszasz i mysle ze bedziesz mogl "przykleic" sie do kogos kto Cie podprowadzi na miejsce, pozdrawiam Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor1987 Opublikowano 14 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi