Dudek Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 (edytowane) Też dziękuje za spotkanie nie było mnie ostatnio na paru spotach a dzisiaj zjefajnie było zobaczyć starych jak i nowych znajomych Dudek - dawaj foty! jak ogarne to wrzuce :4: Edytowane 4 Maja 2014 przez Dudek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jaro Opublikowano 4 Maja 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Siemka. Ja również dziękuję za miłe spotkanie Parę fotek ode mnie https://plus.google.com/photos/100747179329597874654/albums/6009628286649408705?banner=pwa&sort=1 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dudek Opublikowano 4 Maja 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 ogarnąłem :) https://plus.google.com/photos/112606931372790637226/albums/6009616686971523889 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Ja też dziękuję za spotkanie w tak licznym gronie, choć pogoda nas nie rozpiesczałalolol, do następnegohappy_bmw Kamil poodwracaj te boczne kierunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. mrsiwek Opublikowano 4 Maja 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Dzięki za mile spędzony czas, frekwencja spora i Energetyczni ludzie cosik tam na szybko ulepiłem ( bez dymu kuog) dajcie 1080p i "play" [video=youtube;vwqXC-UFzT8] 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 MISTSZ:D szkoda ze nie ze wszystkimi pogadalem ONAe39FAjne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Dzięki za spotkanie dawno mnie nie było ale musiałem wpaść i zapoznać was z moją " Babcią " Dudek głowa nadal mnie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrycu Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Dzieki za spotkanko!! Fury wypucowane, pogoda w miare dopisala wiec bylo dobrze. Do zobaczenia nastepnym razem. happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a t i Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 ja rowniez dziekuje za fajne spotkanko mimo ze pogoda moglaby byc lepsza, milo bylo zobaczyc starych znajomych i poznac nowe twarze dzieki jeszcze raz i do nastepnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 (edytowane) Dudek głowa nadal mnie boli a po co tam zaglądałeś :) SORKI :4::4::4: ps.Siwek świetny filmik Edytowane 4 Maja 2014 przez Dudek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczmar_e30 Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 było spoko fotki jak i filmik też do zo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Na następnym spocie pogoda bedzie już lux , także do zobaczenia ponownie 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasbmw Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Ja nie zrobie? Przypomnij mi się i nie widzę problemu bmw_1PS. OBECNY Z APARATĘ uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Dzięki wszystkim za spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vandeth Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Ja również dziękuje za spotkanko. Byłem pierwszy raz i się nie zawiodłem. Było na co popatrzeć i z zamienić słówko. Także... Do następnego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Kamil poodwracaj te boczne kierunki Ja dzisiaj w ramach integracji z Energy odwróciłem swoje bo mam zamienniki i słabo się trzymały. Po odwróceniu jest spoko My po prostu jesteśmy wyjątkowi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 (edytowane) Też chciałem podziękować za spocik. Miło było zobaczyć tyle fajnych furek i zamienić słówko. Film i zdjęcia super. Miło się ogląda Sent from my HTC One X using Tapatalk Edytowane 5 Maja 2014 przez Andrii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mclovin Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Spoko spotkanie..... dzieki wszystkim za przyjecie do grona :bmwsexemofg3:........ moze tylko pogoda nie dopisala, moze nastepnym razem bedziemy mogli troszke :grill: oraz bmw_beer gzies w mniej publicznym miejscu ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Ajajaj, przegapiłem, dopiero dzisiaj, zauważyłem na fb, że był "Najt". A jeszcze byłem w tym czasie w magnolii Trzeba bardziej obczajać forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet71 Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Dzięki wszystkim za spotkanie i poznanie kilku nowych osób. Foty ode mnie dopiero jutro ponieważ kompletnie brak czasu. Pogoda była średnia i ochoty na focenie też nie za bardzo, ale coś ustrzeliłem, pozdrówki:grill: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pezet71 Opublikowano 6 Maja 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Skromny album mojego autorstwa gotowy Po więcej fotek zapraszam na mój fan page: https://www.facebook.com/RafalNiedzwieckiPhotography Pozdro! [ATTACH=CONFIG]29937[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29938[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29939[/ATTACH] 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Skromny album mojego autorstwa gotowy Po więcej fotek zapraszam na mój fan page: https://www.facebook.com/RafalNiedzwieckiPhotography Pozdro! [ATTACH=CONFIG]29937[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29938[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29939[/ATTACH] Nawet się załapałem! W połowie na jednym zdjęciu ale jednak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 bez urazy ale te fotki mógłbyś wrzucić do swojej galerii połowa fotek to tylko twoja bunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Dudek, to bunia lukasbmw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pezet71 Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 bez urazy ale te fotki mógłbyś wrzucić do swojej galerii połowa fotek to tylko twoja bunia To jest E92 Lukasa. Nie widziałem sensu robić dwóch albumów: "Spot MB..." 20 zdjęć i "BMW E92 Lukasa" 17 zdjęć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 oj Dudek ty Krejzolu byłem widziałem pogadałem chyba ze wszystkimi..... atmosfera jak zawsze na + dzięki Przemo za transport na Najta i dzięki Miras za podwiezienie do Oleśnicy spowrotem kuog pogoda niezbyt była choć rano wydawało się ze bedzie ładnie na następnego najta bede swoją lochą pewnie.. pozdro :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi