kryster Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Witam, mam pytanie dotyczące silnika 2,2 benzyna 170km rok 2003. Czy jest to dobry motor, czy można założyć lpg ? i jakie jest spalanie? ogólnie chodzi mi o tą jednostkę, czy daje radę. Dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Jest ok. Gaz można jak najbardziej. Spalanie zależy jak jeździsz ale 10l trzeba liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryster Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Dzięki za odpowiedź, czyli co do silnika nie ma on jakichś wad, nie mam się czego obawiać ? rozumiem, że 170km w coupe nie robi szału Ma ktoś może taki silnik? jakieś uwagi? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 No szału nie robi,ale da radę. Możesz brać. Znajomy na taki w e60 i mówi że jest oki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryster Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 No to git, muszę się umówić na oglądanie auta, niestety jest aż w Łodzi... myślę, że umówię się w salonie BMW i niech tam sprawdzą dokładnie to auto, myslisz, że to dobry pomysł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Dobry ale napewno kosztowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryster Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Znaczy się dzwoniąc do salony BMW Pani powiedziała mi, że 50zł kosztuje historia auta które było serwisowane w ASO, a sprzedawca twierdzi, że było ponadto 400zł kosztuje sprawdzenie auta pod względem technicznym, czyli mówiła że przeczepią auto do góry nogami lakier zawieszenie, silnik z podłączeniem do komputera, więc chyba nie jest tak źle jak uważasz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 No to za 4 setki warto się dowiedzieć przed zakupem co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Myślę że ktoś ogarniety z kompem zrobi Ci to za połowę tej ceny. Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Jak masz siano to wpadaj do salonu i niech zrobią rentgena na maxa. Tylko przypilnuj i pytaj o wszystko, wymiany olejów itp. i przebiegi. Nie ma co katować te kilka stówek a przynajmniej będziesz miał pewność że jest git. Chyba że masz kogoś ogarniętego z kompem jak mówi Szpadyzor i potrafiłby Ci zdiagnozować porządnie auto to jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teo Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Ja posiadam kupejke z 2.2 ale z 2006 roku. Silnik fajny bo już żyje pod maską i jestem z niego bardzo zadowolony (pali kapa nawet na 2 ;p) Gazu nie mam więc nie powiem a pije mi po mieście 10,5l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 hmmm tez mam 2.2 tylko w sedanie i za chiny nie moge zgonic spalania ponizej 11,5 wszystko jest ok sondy dzialaja itd ostatnio testerem wyczailem blad p1112 tj:czujnik cieczy chladzacej wylot z chlodnicy ale wedlug mnie nie ma on wplywu na spalanie ,a co wy myslicie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 pewnie jakis tam ma bo sterownik przez to mozliwe ze podaje wieksza dawke paliwa bo mysli ze jest non stop niedogrzane ale nie jestem pewien na sto procent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 No to za 4 setki warto się dowiedzieć przed zakupem co i jak Moim zdaniem za dużo 4 setki .. ;p 3 auta oglądać to 1200zł ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Moim zdaniem za dużo 4 setki .. ;p 3 auta oglądać to 1200zł ;p No tak. Dlatego na takie sprawdzanie bierze się auto które ogólnie nam pasuje i jesteśmy za jego zakupem,a nie każde które jedziemy sobie pooglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teo Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Może po prostu tak jeździsz ja ostatnio szybciej pośmigałem i pokazuje mi 11,3 spalanie do 11,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi