kryster Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 [ATTACH=CONFIG]29719[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29720[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Wiadomo że każdy ma inne potrzeby i powiem jak to się prezentuje z mojego punktu widzenia. Szyberdach na plus - mi się od zawsze marzy Klima automatyczna - na plus Brak ksenonu? na miiiinuuuuus Brak podgrzewanych siedzeń - na minus. Pierwsza zima i zrozumiesz o co chodzi A tak z innej beczki - w jakim stanie jest karoseria? Zazwyczaj włosi nie przywiązują uwagi do odrapań, wgnieceń itd a sami też jeżdżą jak popaprani dlatego 2x bym się zastanowił biorąc auto z Włoch w sensie dokładnie obejrzeć to podstawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Brak podgrzewanych siedzeń - na minus. Pierwsza zima i zrozumiesz o co chodzi A to niby dlaczego? ? Btw Elektryczne fotele i navi,jak najbardziej na tak :thumbup: Wysyłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Jeżeli nie ma skóry to bez grzania się obejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Jeżeli nie ma skóry to bez grzania się obejdzie. Fakt, brałem pod uwagę tylko skórę ...a tak sobie z nudów siedzę na Tapatalku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi