kamil7s Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Cześć, mam pewien problem, otóż mam zgorzel z oleju w misce i pod pokrywą w m50, a jako że silnik przeglądam, chciałbym to wymyć. Jednak na zgorzeline żadne środki nie dizałają, więc pomyślałem o myjce ultradźwiękowej. Problem w tym że nigdzie nie moge znaleźć kto by miał odpowiednio dużą myjkę. Może ktoś z forumowiczów mógłby mi pomóc w namierzeniu takiego zakładu? Ze swojej strony dodam, że takie myjki można spotkać w zakładach zajmujących się remontem silników, regeneracją np. maglownic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Kamil. pisz do Leo. On ma zaznajomiony zakład, który ma myjkę ultradźwiękową. Z tego co kojarzę (mogę się mylić) samo mycie kosztuje w granicach 60 - 80zł. Musisz o to pytać Leo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi