matiswidnica Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Siemka Panowie. Na założenie konta namówił mnie użytkownik Vegito serdeczny przyjaciel z tak zwanego "reala" ktory ma e30 ja osobiście jeżdzę e32 silnik m30b35 w automacie , lubię duże i komfortowe auta. Moje cacko jest w dobrym stanie. Zawsze mowię jak jest nie uważam swojego auta za cud maline igle i rodzynka. Stan jest dobry drobne ogniska rdzy silnik w dobrej kondycji wstawie wiecej zdjec wieczorkiem gdyż teraz jestem w pracy. Od prawie roku jestem użytkownikiem na forum 7er.pl moze niektórzy mnie znają jeszcze raz witam wszytkich miłośników bawarek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 :bry:bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Siemankobmw_2, furka "niemal" nie do zajeżdżeniakuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a t i Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 siema:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 hello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi