kleyone Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Nie wiem czy to częsta przypadłość w e39, ale u mnie występowała i lekko mnie irytowała, a mianowicie zaraz po wejściu do auta można było usłyszeć coś w rodzaju szybkiego klikania z okolic panelu climatronica, okazało się że problemem jest wiatraczek znajdujący się w panelu, znalazłem dzisiaj solucje na youtubie, operacje przeprowadziłem z powodzeniem, całość zajmuje około 15 minut i jest bardzo prosta do wykonania link do filmu nie wiem czy w moim przypadku dało to jakiś lepszy efekt, ale tą szpilke od wiatraczka nasmarowałem lekko tawotem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 U mnie jest to samo też spróbuję to ogarnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Ja wymieniałem panel a wcześniej wszystko wyczyściłem puki co nie ma nic takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbrs Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 A myslalem ze tylko ja tak mam, dzieki za podrzucenie rozwiazania! Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi