danieldeni20 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Witam. Ktoś jeździ na innych wycieraczkach jak Bosch którego nie mam zamiaru kupić? bo raz drogie a już dwa razy kiepsko zaczęły ściągać po 6 miesiącach użytkowania więc to nie felerna sztuka .. w pracy w toyocie tez nie bardzo ściągają a mają rok.. Wiec jak mam kupić na rok to taniej. Poleci ktoś coś? Co sądzicie o firmach : -Aero -Oximo -Motgum(Polskie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dduban Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Oximo mam, w toyocie i w e46, jakie 3 miechy juz. Zadowolony jestem. Sent from my RM-821_eu_poland_360 using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 przede wszystkim patrz na datę produkcji bo nawet tanie są dobre jeżeli są ledwo wyprodukowane a jeżeli już mają parę lat to nawet bosch będzie kicha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Oximo mam, w toyocie i w e46, jakie 3 miechy juz. Zadowolony jestem. Sent from my RM-821_eu_poland_360 using Tapatalk Na nie miałem właśnie oko bo widziałem kilka osób już kupiło przede wszystkim patrz na datę produkcji bo nawet tanie są dobre jeżeli są ledwo wyprodukowane a jeżeli już mają parę lat to nawet bosch będzie kicha Na aledrogo raczej nie spojrzę ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Ja kupuję albo w tesco albo w obi, komplet chyba za 20 pln. Fakt, że po roku już z nimi słabo ale raz na rok 20 PLN to żaden wydatek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Oximo juz zamówiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Polecam ALCA w Castoramie na faktory za bezprzegubowe do 20 zł/szt. Przesiadłem się na nie z Boscha wiem o co ci chodzi W drugim autku tez Alca, ale zwykłe i też sie spisują a kosztują ok 10zl/szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Ja mam za to w planie przetestować valeo, bo dotychczas tylko boscha miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voxu Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 też polecam ALCA 7zł za wycieraczke i zbierają lepiej niż te z Boscha za 50zł raz na rok się wymienia i gitara! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldeni20 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 No nie ma sensu wywalić więcej kasy.. Lepiej taniej kupić a raz na rok.. Mam nadzieje, ze szybko przyjdą Oximo bo obecne to koszmar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 ja mam wyjątkowo boscha u siebie ale to z tytułu "promocji" od znajomego,a ogólnie też ciagle miałem jakieś marketowe no name albo podobne i średnio raz na rok wymieniałem. Też należy dbać o wycieraczki bo można skrócić im żywotność bez wzgledu czy to bosch czy krzak :wink: Podobno przetarcie z brudu piór octem "orzeźwia" gume i podziałają kilka przelotów więcej, ale nie sprawdzałem nigdy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Akutalnie coś takiego testuje NEW! Wycieraczki PŁASKIE AERO FLAT BMW SERIE 5 E39 (4138539519) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. i jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Akutalnie coś takiego testuje I jak pierwsze wrażenia??Może podjadę na kolejową i kupię do swojej jak są dobre:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Podobno przetarcie z brudu piór octem "orzeźwia" gume Nie słyszałem, raczej ocet wysuszy gumę, natomiast zwykła gliceryna z apteki za 2,5zł/buteleczkę, nawilża i odmładza gumę. Dobry sposób, już sprawdzałem, zwilżyć szmatkę i przejechać po piórze. Ogólnie to wycieraczki raz w tygodniu powinno się czyścic przynajmniej wilgotną szmatką - pozbywamy się pyłu, który ściera szybę i gumę wycieraczki wydłużając żywot obydwu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Wycieraczki z linku dają radę już ok 6miesięcy i jestem zadowolony. Jeśli chodzi o smarowanie czymś wycieraczki to raczej nie. Przetarcie piór podczas mycia owszem. Jedyne co może pomóc podczas deszczu to ten preparacik Preparat do szyb AUTOLAND Niewidzialna Wycieraczka (4088422907) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. również polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Jedyne co może pomóc podczas deszczu to ten preparacik Preparat do szyb AUTOLAND Niewidzialna Wycieraczka (4088422907) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. również polecam Zgadzam się. Poza Allegro można to spokojnie dorwać w każdym Norauto Tam też kupiłem swoje. MEGA wydajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 może komuś z Lubina [jadącego do rothen] chciałoby się jutro kupić mi ??? Wycieraczki PŁASKIE BMW SERIE 3 E46 (1998-2006) (4153509936) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. będzie dobry browarek...:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi