gorolex Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Witam , posiadam bmw e46 2002 po FL , felgi posiadam 17nastki z Mki i opony przod 225 a tyl 245 ! Na felgach odwazników jest masaa a gdy przekraczam ponad 110-120 km/h wzwyż to kierownica drży coraz bardziej... co mam zrobic ? Podejrzewam ze felgi moze krzywe , a moze opony za duze ? Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Pierwsze co musisz zrobić to sprawdzić stan opon, wyważenie, jakość. Jeśli to nie wzbudzi twoich zastrzeżeń szukaj dalej - czyli felgi. Ale duża szansa, że to po prostu opony Zwłaszcza, że jak kojarze auto dopiero co nabyłeś, więc nie ma się co spodziewać, że ktoś je doinwestował do zakupu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorolex Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Opony nowe z toyo mają miesiąc... Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 ściągniesz koła to na wyważarce będzie widać czy krzywe albo ktoś miał spapraną wyważarkę , jeszcze mogą być luzy w przekładni i zawiasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorolex Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Okazało sie że koła krzywe koszt wywarzenia dwoch kół : 20 zł ;> Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi