Matrix Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 BMW 318 39200.00 PLN. Wroclaw - otoMoto.pl siemka chce wrucic do grona ludzi zadowolonych z jazdy w srode chce jecgac zobaczyc te cudo powie mi ktos cos wiecej o tej tym modelu bo to za motor faktycznie ma 194 km awaryjnosc ?? wie auto lekko ubogie brak nawi skory ale niemozna miec wszystkiego odrau z gory dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Seryjnie napewno nie ma takiej mocy, a więc pewnie jest po chipie, albo koleś sam nie wie co pisze. Słyszałem, że te silniki miały rozrząd z tyłu, łańcuch jest cieńszy niż w poprzednich modelach i dodatkowo chodzi na jakiejś plastikowej rolce, która się wyciera. Koszt części może nie powala (około 2tysi) ale robocizna już tak, bo trzeba silnik unosić... Tak wyczytałem w motorze w zeszłym roku. Nie wiem ile w tym prawdy, ale z tym silnikiem (czyli 2.0) chyba bym odpuścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebi Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 On się walnął bo ten silnik ma fabrycznie 143 km a nie kw, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 tAk dzwoniłem silnik ma 143km we wtorek jade ogladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Siostra ma auto z tym silnikiem. Faktycznie łańcuch jest z tyłu silnika i niby bardziej kłopotliwa wymiana. Ma to na celu podniesienie kultury pracy silnika u niej najechane już 230tysi bez najmniejszej awarii. Prawidłowo eksploatowane myślę, że będą jeździć wiele kilometrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebi Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Ten rozrząd powinno się wymianiać przy ok 200 tys, więc jak ma już 230 to niech wymienia i to szybko, niestety koszta duże alerozsypany rozrząd to koszta o wiele większe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 ok jeszcze jedno pytanko moze smieszne ale jaka jest roznica miedzy e90 a e91 ?? skoro rok ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 E90 to sedan a e91 to kombi Sent from my HTC One X using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leo Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Wszystko zalezy z ktorego miesiaca tego 2009 roku jest to e90 jesli po wrzesniu 209 to masz silnik z oznaczeniem C to rozrząd wytrzyma ponad 200 jeśli A to max 150 i sie rwie silnik maja problem z lancuchami ktore sie wyciagaja po czym tloki tłuką po zaworach a finał tego jest taki że tłok uderza w zawór ten łamie wałek i rozpada się łożysko igiełkowe z konika po całym silniku, do tego pękają łyżwy prowadzące łańcuch i siadają napinacze rozrządu, do tego wyłamuja się ząbki na kółkach od pompy wysokiego cisnienia Mógł bym elaborat o tych silnikach napisać bo trochę ich już przerobiłem sytuacja ta sama ma ie do 3.0 diesla 235 km i 2,5 diesla 19x km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 oki panowie poszukiwania nadal trwaja i pojawiła sie opcja inna buda e61 530d niewiem jaki dokładnie model silnika auto przyjechało z francji wiem jak wygladało w momecie przyjazdu jest ok cena tez rewelka jedno nasowa sie pytanie czy mnie stac na 5tke:/ ile pali takowe cudo? dodam tylko ze rok 2009 i automat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlebi Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Mi przed liftem w sedanie w silniku 218 km w automacie 10 w miescie na trasie nawet 7 więc średnio w ok 9 litrów, po lifcie ma lepszą skrzynię i mocniejszy silnik, bierz Panie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matrix Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Oki temat do zamkniecia auto kupie pokaze jak bedzie przed domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi