Chacko e30 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 cześć, mam problem:bag: dzisiaj przekładając koła w swoim bmw happy_bmw słuchałem muzyki no i pech chciał aku padło:bag: problem polega na tym że kluczyki w środkulolol,nagle "zapiszczał alarm",zaryglował się i szyby poszły do górylolol, jest jakiś sposób na otwarcie samochodu przez bagażnik?? bo on był otwarty,dodam że to cabrio i przeciskanie przez podłokietnik odpada bo nie da rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Któryś z chłopaków ostatnio wrzucał innemu koledze https://www.youtube.com/watch?v=1N7fIvTOXQM edit: nie wiem tylko jak będzie w przypadku drzwi bez ramek jak w coupe i cabrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 a to widziałembmw_2 tylko że mi jak wychodzą "bolce" to są na równo z tapicerką.ale dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Chacko, jeśli masz otwarty bagażnik i masz przelotkę przez kanapę to "wynajmij" po znajomości jakiegoś kilkulatka dzieciak na pewno się przeciśnie. Ewentualnie jakiś długi pręt/patyk od miotły i staraj się z pozycji bagażnika przez otwarty podłokietnik nacisnąć przycisk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dcmastiff Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2014 Otworzyłeś w końcu? Ja bym próbował odczepić wykładzinę na klapie i zewrzeć styki od otwierania bagażnika Otwierając bagażnik kluczykiem, otwierasz też drzwi Teraz tylko kwestia co z czym połączyć żeby auto myślało, że przekręciłeś kluczyk w klapie bagażnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi