Cristina Opublikowano 25 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 A ja tam jakoś jeżdżę 740iL i daje radę.Przecież to nie płeć jest wyznacznikiem...Kobiety maja zdecydowanie mniej wypadków, a w niektórych firmach ubezp. mamy nawet zniżki za płeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 A ja tam jakoś jeżdżę 740iL i daje radę.Przecież to nie płeć jest wyznacznikiem...Kobiety maja zdecydowanie mniej wypadków, a w niektórych firmach ubezp. mamy nawet zniżki za płeć Dlatego ze mniej was jezdzi za kierownica i jezdzicie wolno, dlatego niby bezpieczniej. :mrgreen: Tak czy inaczej nie widzialem takich akcji z wjazdem na podworka z mezczyzna w roli glownej uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristina Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 230 po obwodnicy i 160 po normalnej drodze to raczej spory mandat i nie takie wolne jechanie, wiec ma sie Twoje stwierdzenie nijak do tego jak my kobiety jezdzimy, ale wybaczam:)Koledzy z pracy zawsze zostają w tyle wracając do domu.Czas porzucic stereotypy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 230 po obwodnicy i 160 po normalnej drodze to raczej spory mandat i nie takie wolne jechanie, wiec ma sie Twoje stwierdzenie nijak do tego jak my kobiety jezdzimy, ale wybaczam:)Koledzy z pracy zawsze zostają w tyle wracając do domu.Czas porzucic stereotypy:) Mozna powidziec ze jestem szowinistyczna swinia ale ja bym z Toba do autka nie wsiadl, ze strachu;] :twisted: BTW. Raczej jazda z takimi predkosciamy po normalnej (polskiej) drodze nie jest powodem do chwalenia sie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristina Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Ja sie nie chwaliłam.....czasami tak się zycie układa, ze trzeba szybciej...chodziło tylko o sam fakt....Tak czy inaczej daremne nasze "spory".Kazdy człowiek jest inny-sa faceci i kobiety jeżdzacy beznadziejnie.Nie ma co sie zastanawiać, którzy gorzej, ważne zebysmy tylko za takimi nie musieli nigdy jechać i zeby było bezpiecznie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scraby81 Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 Znam kobiety które jezdza bardzo dobrze i zanm facetów który nie maja o jezdzie pojecia. Chodzi mi oczywiscie o myslenie za kierownica. nawet pokusze sie o stwierdzenie ze znam wiecej facetów który nie potrafia jezdzic niz kobiet. Swoja droga lubie popatrzec na kobietke zq kierownica w duzym aucie typy 740 ;D;D;D;D bmw_beer <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 co do kobiet..jakbyście niewiedzieli to jak dobrze pamiętam w 1984 roku michelle mouton wywalczyła tytuł w-ce mistrza świata w rajdach samochowowych na 500-konneym audi quatrro :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sowa Opublikowano 26 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2007 w 1984 roku michelle mouton wywalczyła tytuł w-ce mistrza świata w rajdach samochowowych na 500-konneym audi quatrro To był potwór... Są również kobiety które jeżdżą w rajdach w Polsce i odnoszą sukcesy uklon_bmw Jednak obserwując normalny ruch uliczny jest już gorzej, widzę dużo "wpadek" z kobietami i jak widzę taką wpadke, powiem magiczne słowo "baba" to zaraz dziewczyna krytyka, więc podjeżdżam bliżej i zazwyczaj okazuje się, że mam rację i się kończy... Zazwyczaj, bo tafia przypadek, że się tak szybko nie kończy :mrgreen: Ale są kobiety, które jeżdżą bardzo dobrze przed którymi chylę czoła uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 ostatnio parkowałem za mame pod marketem bo ciasno było i sie bała :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristina Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 A ja chyba jezdze tak sobie, za szybko,czasami niezbyt rozsądnie...jak twierdzi mój Kochany chłopak:)Tylko jakoś nie wiem why on ma mandaty, ja zadnego:) tfu, tfu, tfu odpukać...Kochany jesteś Wojtusiu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 Kochany jesteś Wojtusiu:) Ale ja mam na imie Maciek :twisted: żart hehe :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scraby81 Opublikowano 27 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2007 To w wielkiej mierze jest doswiadzczenie i przebyte kilometry, <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi