Tequila Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Witam wszystkich. Mam prośbę do posiadaczy E39 z servotronic'iem. Ponieważ od dłuższego czasu toczę nierówną walkę aby mój servotronic doprowadzić do porządku chciałbym sprawdzić jak to działa w innym aucie aby wykluczyć zbędne zakupy. Gdyby ktoś znalazł chwilę wolnego czasu aby się spotkać na 20 minut będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Po pierwsze nie do końca ten dział, bo tu tematy zakładają tylko klubowicze, po drugie raz w miesiącu mamy spoty i wtedy jest sporo ludzi, podjedź wtedy to zobaczysz co i jak. No i po trzecie tak w skrócie servotronic działa tak, że po odpaleniu na postoju wspomaganie chodzi bardzo lekko, a jak już jedziesz to chodzi ciężej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tequila Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 (edytowane) Ja dokładnie wiem jak działa servotronic. Popełniłem już kilka napraw i dalej (wg mnie) nie jest tak jak powinno być. Dlatego chciałbym porównać z innym autem. Spoty są zawsze pod koniec miesiąca, muszę czekać dwa tygodnie... Jeśli nie ten dział proszę przenieść. Na forum znalazłem tylko dwa działy prywatne z dostępem tylko dla klubowiczów. Ten do nich nie należy. A skoro mogą tu pisać tylko klubowicze to trzeba to zmienić w ustawieniach forum... Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez Tequila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 a zadałeś sobie choć odrobinę trudu ,aby przeczytać to: http://www.maxbimmer.pl/f89/zak%B3adanie-nowych-temat%F3w-w-dziale-spoty-zloty-bmw-klub-wroc%B3aw-24552/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 A regulamin działu czytałeś??? http://www.maxbimmer.pl/f89/zak%B3adanie-nowych-temat%F3w-w-dziale-spoty-zloty-bmw-klub-wroc%B3aw-24552/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi