ponury Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Na reszcie endzele ściągnięte, w zamian założyłem ori Bosch oraz kierunki pomarańczowe, jak na serię przystało Zastanawiam się jeszcze nad kierunkami białymi-przezroczystymi, ewentualnie białe kierunki z folią żółtą? W sumie to pomarańcz ładnie się komponuje do niebieskiego. Jak to Panowie widzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Ze sie tak zapytam,po co zasmiecac forum kolejnymi dziwnymi tematami?masz galerie swojej fury?nie?to zakladaj,a jak masz to tam wklejaj foty i zadawaj wszelakiej masci dziwne pytania czy rozowe fegli nie bedq sie gryzly z pomaranczowymi kierunkami :what::what::sly::sly: Wysyłane z mojego XT615 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Ze sie tak zapytam,po co zasmiecac forum kolejnymi dziwnymi tematami? Zastanawiam się jeszcze nad kierunkami białymi-przezroczystymi, ewentualnie białe kierunki z folią żółtą? Zadałem pytanie. masz galerie swojej fury Nie, nie mam, na razie nie uważam, że warto zakładać galerii dla takiego samochodu. Chciałem tylko spytać czy ktoś ma ciekawy pomysł na kierunkowskazy w e36, dodatkowo kiedyś jeden z kolegów na czacie prosił mnie o wklejenie zdjęć po wymianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drxz Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 dodatkowo kiedyś jeden z kolegów na czacie prosił mnie o wklejenie zdjęć po wymianie. Przyznaje się bez bicia, to moja wina :dance: No lepiej to jednak wygląda niż te angelsy, musze sam pomyslec nad zmianą. A co do galerii - faktycznie mogłbyś założyć, skoro ja swojego rupcia umieściłem to myślę że gorzej nie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Hehe spokojnie na wszystko przyjdzie swój czas, na razie jeszcze ogarniam to auto i prowadzę dokumentację fotograficzną, jak już będzie widać duże zmiany to wstawię galerię z zdjęciami przed i po. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drxz Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 No weź,wrzuć fotki to nie bede jedyną osobą która wrzuciła zdjęcia paździerza bez modów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu91 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 O kurczę powiem Ci, że różnica jest i to wielka na korzyść Boscha Nie sądziłem, że aż tak szpetnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Dokładnie różnica wielka na plus dla ori, nie wiem tylko dlaczego moja kobieta twierdzi, że endzele ładniejszebmw_4 Oczywiście kobiety i ryby głosu nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi