BASTARS Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Ja u siebie już 3rok ok 70tys.km mam na przedniej osi Zimmermany sporty z takimi też klockami, a w tamtym roku na tył wpadł też zestaw Zimmerman i jestem zadowolony, Na wcześniejszych furach miałem zestawy Brembo Max-y i klocki ferodo, też dawały radę Np. TARCZE BREMBO MAX+KLOCKI FERODO BMW E46 320D 136KM (4092835098) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Masz zestaw do Ciebie , ja brałem właśnie u tego kolesia ZIMMERMANN SPORT TARCZE KLOCKI TYL BMW 3 E46 E-46 (4135498182) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a t i Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 tydzien temu zalozylem klocki BOSCHa i rowniez goraco je polecam nie ukrywam ze troche pylą ale ogolnie jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrzemekWroc89 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Klocków boscha nie polecam.Kupiłem w inter carsie na tył i piszczą do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Klocków boscha nie polecam.Kupiłem w inter carsie na tył i piszczą do tej pory ja mam drugi rok też z tyłu i jest super minimalny ślad zużycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dduban Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 A ja po maluch testach polecam are ceramic. Autko staje dęba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi