PawełWilk Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Witam. Jade dzisiaj ze szwagrem ogladac to auto BMW e46 Trzebnica ? Tablica.pl. Co o nim sadzicia poza tym ze przebieg jest pewnie krecony? I czy jest mozliwosc samemu go sprawdzic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 oglądałem te auto, gość jeszcze oprócz tej ma czerwone e46,też na sprzedaż, ale nie kupiliśmy bo ta tapicerka i ogólnie kolorystyka nam nie podeszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 mnie tez te kolory srednio pasuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 to jest handlarz,sprzedaje auto niby dla kuzyna. Ma "połówke umowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełWilk Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Dziekuje pieknie za informacje. a jeszcze jest jedna w srodzie. Bmw e46 318i 2001r mozliwa zamiana Środa Śląska ? Tablica.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 silnik m 43 na bank nie ma 140 koni ... nie wiem skąd on to wziął... jak tuleje wahaczy do wymiany to i całe wahacze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi