galone Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 czesc, urochomilem dzis auto:D pozmienialem baterie w pilotach i pojawil sie problem. pilot od alarmu nie dziala. swiatelko sie swieci gdy wciskam przycisk ale nie ma reakcji auta. odnalazlem pilota zapasowego i udalo sie uruchomic auto. czy znamy kogos kto sie zna na rzeczy? moze wystarczy zaprogramowac pilota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Ehh leniuchu jeden... www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=aac2ed000439d54b I podobno trzeba do skutku próbować bo nie zawsze zabangla. Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 marzy mi sie taki kluczyk:P ja mam dokladany alarm z imo ale jutro sprobuje kodowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Uuu to Panie, musisz szukac instrukcji ale spróbuj jakiegoś resetowania. Albo może baterie słaba wrzuciles. Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M a t i Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Na moje oko kodowanie się klania...daj znac co tam wyszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi