Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

klopot w wyborze czesci

szakal80

Rekomendowane odpowiedzi

jak w temacie mam do wymiany kpl amortyzatorow i hamulce przod silnik m54b22 co polecacie na czym wy latacie pisac bo nie wiem co zalozyc a i pytanie takie amorki jak mts technik

Amortyzatory sportowe MTS TECHNIK BMW E46 E-46 (4139889686) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. czy do nich siadzie seryjna sprezyna czy nie

ja osobiście mam złe wspomnienia z tą firmą
ja tez bym sie nie pchal w te amory na dluzsza mete fajny to maja tylko kolor za taka cene to dlugo nie popracuje,

Z wlasnego doswiadczenia mam wrecz przeciwne zdanie. Auto lata 3 rok na TaT i po sprawdzeniu na trzepakach sam bylem fest zaskoczony. Przod mial sprawnosc okolo 80% tyl 70%. Fura uzytkowana codziennie.

wszystko fajnie ,moje miały 85 % więc ok -tylko nie słyszałeś jak moje amory pracowały ,po ruszeniu auta słychać było jakbym miał zawieszenie całe rozsypane -tragedia

kojarze jak o tym pisales, tylko niepamietam jaki byl final tego. Kasa utopiona czy poszlo na reklamacje ?

Powiem tak, sa to czesci budzetowe i poki co ja jestem z nich zadowolony. Kupujac gwinta tat liczylem sie z tym, ze wytrzyma max 2 lata i poki co sie milo zaskoczylem.

kojarze jak o tym pisales, tylko niepamietam jaki byl final tego. Kasa utopiona czy poszlo na reklamacje ?

sprawa rozwiązana w taki sposób że załozyłem nowe sprężyny h&r a gwint został u ziomka gdzie wymieniałem ,nie wiem co z nim się dzieje a szczerze mówiąc nie interesuje mnie to :lol::lol: ale fakt jest taki że auto ładnie wyglądało na tym gwincie :lol:tylko wyglądało :lol: