szakal80 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 jak w temacie mam do wymiany kpl amortyzatorow i hamulce przod silnik m54b22 co polecacie na czym wy latacie pisac bo nie wiem co zalozyc a i pytanie takie amorki jak mts technik Amortyzatory sportowe MTS TECHNIK BMW E46 E-46 (4139889686) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. czy do nich siadzie seryjna sprezyna czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 (edytowane) to co pokazałeś to jest pod serie może źle napisałem:lol: -tak podejdzie ci seryjne Edytowane 12 Kwietnia 2014 przez koko090681 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 czy li ze sprezyna nie bedzie problemu tylko czy gra warta swieczki,moze jakies propozycje co sprawdziliscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 ja osobiście mam złe wspomnienia z tą firmą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 i juz cos wiem sprawa do przymyslenia faktycznie cena nie jest wygurowana a co z hamulcami zna ktos tarcze zimmerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 ja tez bym sie nie pchal w te amory na dluzsza mete fajny to maja tylko kolor za taka cene to dlugo nie popracuje, a tarcze to chyba polowa forum na tym jezdzi albo mnie sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 ja tez bym sie nie pchal w te amory na dluzsza mete fajny to maja tylko kolor za taka cene to dlugo nie popracuje, mój gwint mts od nowości w ***a walił :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 ja osobiście mam złe wspomnienia z tą firmą ja tez bym sie nie pchal w te amory na dluzsza mete fajny to maja tylko kolor za taka cene to dlugo nie popracuje, Z wlasnego doswiadczenia mam wrecz przeciwne zdanie. Auto lata 3 rok na TaT i po sprawdzeniu na trzepakach sam bylem fest zaskoczony. Przod mial sprawnosc okolo 80% tyl 70%. Fura uzytkowana codziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 widze ze zdania podzielone,ale dobrze liczy sie kazde slowoim wiecej wypowiedzi tym sprawa jasniejsza z gory podziekowal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Przod mial sprawnosc okolo 80% tyl 70% wszystko fajnie ,moje miały 85 % więc ok -tylko nie słyszałeś jak moje amory pracowały ,po ruszeniu auta słychać było jakbym miał zawieszenie całe rozsypane -tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomano Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Też nie polecam tych amorów długo na nich nie pojeździłem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 wszystko fajnie ,moje miały 85 % więc ok -tylko nie słyszałeś jak moje amory pracowały ,po ruszeniu auta słychać było jakbym miał zawieszenie całe rozsypane -tragedia kojarze jak o tym pisales, tylko niepamietam jaki byl final tego. Kasa utopiona czy poszlo na reklamacje ? Powiem tak, sa to czesci budzetowe i poki co ja jestem z nich zadowolony. Kupujac gwinta tat liczylem sie z tym, ze wytrzyma max 2 lata i poki co sie milo zaskoczylem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 kojarze jak o tym pisales, tylko niepamietam jaki byl final tego. Kasa utopiona czy poszlo na reklamacje ? sprawa rozwiązana w taki sposób że załozyłem nowe sprężyny h&r a gwint został u ziomka gdzie wymieniałem ,nie wiem co z nim się dzieje a szczerze mówiąc nie interesuje mnie to :lol::lol: ale fakt jest taki że auto ładnie wyglądało na tym gwincie :lol:tylko wyglądało :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 (edytowane) chyba odpuszcze,tylko co zmontowac kyb jakis bilstein a w ogole moze ktos rozkoduje wbaev11000ch52498 temat hamulcow i amorow aktualny Edytowane 12 Kwietnia 2014 przez szakal80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 bilstein B4. Chyba jemu bedzie najblizej do seri. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal80 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 mialem w e36 bylem zadowolony znalazlem te mts-y ale twierdzicie ze nie warto wiec moze zostane przy sprawdzonym materiale,jeszcze nad hamulcami trzeba pomyslec ,a co z vinem chlopaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi