hall Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Siema Spotkał się już ktoś z sytuacją dostania mandatu za cieknący olej na ulicę od Straży Miejskiej . Sprawa dość ciekawa a chciałem uzyskać trochę więcej informacji na ten temat . Przeszukałem oczywiście internet ale może dowiem się czegoś więcej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Policja za wycieki może zatrzymać dowód rejestracyjny "za stan techniczny" ale czy straż miejska też to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 A samochód który nie jest aktualnie w ruchu drogowym a cieknie mu olej na ulicę ? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Stwarza zagrożenie dla środowiska - mogą kazać ci posprzątać uwalone miejsce lub zrobić to na twój koszt oraz wlepić mandat za zaśmiecanie środowiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Stwarza zagrożenie dla środowiska - mogą kazać ci posprzątać uwalone miejsce lub zrobić to na twój koszt oraz wlepić mandat za zaśmiecanie środowiska. x2 i to tyle co mogą lub aż tyle... ( kara łączna do 500zł) A jeżeli auto nie jest w ruchu ( tj nie toczy się, nie jedzie) to nie mogą Ci zatrzymać dowodu rejestracyjnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi