DOMIELSON Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Witam maniaków BMW. Moje doświadczenie na marce skończyło się na E 36 1.8 Czas na zakup "nowego" samochodu, a myślę że będzie nim wspomniane w opisie E 32. Kieruję się kasą jaką posiadam (12k) Do modelu przekonywuje mnie większa trwałość nadwozia, trwalsze zawieszenie ( słyszałem że ma stalowe) nie jak e 39, a na nasze polskie drogi to zaleta, tym bardziej ze będę chciał troszkę położyć na glebę i założyć ładne felgi. Czytałem już post odnośnie wyboru pomiędzy E 39 a 34 i wybór padł właśnie na 34. Chodzi mi o mniejsze koszty ewentualnych remontów. Oba modele mi się podobają więc teraz kwestia użytkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMIELSON Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Np. coś takiego BMW E34 525i Youngtimer 192KM, SUPER ZADBANY! Buk ? Tablica.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zerknij do działu gielda, jeśli woz'u jeszcze się swojej nie pozbył to moim zdaniem będzie na pewno dobrą bazą na "młodocianego" klasyka. Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMIELSON Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Wysłałem już maila i czekam na odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi