ponury Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Witam Czy ta klapka przepustnicy regulująca ilość powietrza wpuszczanego do dolotu powinna być 100% szczelna przy zamknieciu czy może odrobinke przepuszczać powietrza. Ewentualnie można to coś doszczelnić wyregulować klapkę? Poniżej wklejam link do typu przepustnicy zamontowanej w moim aucie PRZEPUSTNICA POWIETRZA BMW E36 328 323 320 M52 (4128001913) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 szczelna w 100% powinno byc, bo reszte silnik krokowy reguluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Tam nie ma uszczelki żadnej ale powinna być szczelna jak kolega wyżej napisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Słyszałem że można coś tymi śrubkami ustawić klapkę, puki co zamówiłem używkę bo moja coś przepuszcza powietrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi