Gość teo Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Witajcie! Jako że jest to forum BMW zapraszam do kibicowania załodze VIRNIK w nadchodzącym rajdzie Elmot (Krause Świdnicki) Sławek jeździ z pasji za własne pieniądze. Wczoraj byłem na testach przed elmotem i porobiłem kilka zdjęć Łukasz Żbik: VIRNIK - Testy 6.04.2014 Nie mogę się nie pochwalić że jeździłem na prawym fotelu M3 VIRNIKA a wrażenia nie da się opisać. Mokro miałem Ale za to spełniło się moje marzenie! Testy zakończyły się w rzepaku bo na jednym z zakrętów chyba drążek kierowniczy strzelił Ale nikomu nic sie nie stało i uśmiechnięci zakończyliśmy testy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Virnik jeździ na redeco w WLTA pewnie będzie 12.04.2014 jest to sobota ja tam będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 fajna sprawa ale było z prawego fotela jakiś filmik skręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 poszukać na WLTA tam pełno fotek i filmików z różnych aut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 poszukać na WLTA tam pełno fotek i filmików z różnych aut chciałem usłyszeć i zobaczyć jak krzyczy gdy rzepak zwiedzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teo Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Chcialem ale przy 160 km/h ciezko co kolwiek robic delektowalem sie piekna jazda. Tak virnik tez WALTA jeździ ) Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi