hall Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Witam Zapaliła mi się ostatnio kontrolka AIRBAGA że tak powiem z dup... . Nie wiem czym jest to spowodowane do tej pory wszystko było w porządku . Podłączyłem samochód pod komputer i żadnych błędów nie wywala a kontrolka ciągle się pali , bardzo dziwna sytuacja . Uprzedzę tylko że samochód posiada wszelkie maty oraz poduchy . Czekam na wasze opinie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 spróbuj się pobawić wtyczkami pod fotelami ja jak wyjmowałem fotel pasażera u siebie to w nagrodę potem paliła mi się poducha od pasażera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 a jakim kompem podpinałeś??? podjedź do kogoś kumatego aby Disem przeleciał cały system..... bo kontrolka świeci jak błąd jakiś jest.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Dokładnie, jak świeci to musi być błąd. U mnie też świeci i najprawdopodobniej przez moduł, bo błędy wszystkie możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Tak jak chłopaki mówią kontrolka sama z siebie się nie zapali. Cos musi w trawie piszczec. W E36 nie ma wielkiej filozofii wiec sprawdzilbym przewody pod fotelami na pierwszy strzał. Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Najpierw to sprawdź bezpieczniki.Nawet jak rozpięła się wtyczka to dobry program powinien pokazać błąd. Jak wyżej koledzy zasugerowali, spróbuj znaleźć kogoś innego z dobrym sprzętem i oprogramowaniem do podpięcia auta, ale skoro masz maty,jak napisałeś, to stawiałbym na nią i to na siedzeniu pasażera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 co du dużo gadać ,koledzy powiedzieli już co i jak :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Dzięki za rady poszukam przyczyny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi