respectum Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Cześć, do czego służy ten czujnik/moduł/skrzyneczka po prawej stronie szyby w moim BMW 320 e46 (2002 kombii, 2.0D, 150KM)? [ATTACH=CONFIG]29590[/ATTACH] Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez respectum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 To chyba jakiś custom. Musialbys sprawdzić gdzie idą przewody. Moze to antena do radia? Sent from my HTC One X using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 szybciej antena do telefonu jakiegoś dokładanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
respectum Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 To chyba jakiś custom. Musialbys sprawdzić gdzie idą przewody. Moze to antena do radia? Antenę do radia mam w bagażniku. szybciej antena do telefonu jakiegoś dokładanego Rzeczywiście mam jakieś dziwactwo przymocowane: [ATTACH=CONFIG]29591[/ATTACH] do tego mikrofon koło włącznika lampki na podsufitce: [ATTACH=CONFIG]29592[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 No to pewnie jakiś zestaw głośnomówiący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 to jest antena dokładanego GPSa miałem identyczne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sherlock Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Antenę do radia mam w bagażniku.Rzeczywiście mam jakieś dziwactwo przymocowane: [ATTACH=CONFIG]29591[/ATTACH] do tego mikrofon koło włącznika lampki na podsufitce: [ATTACH=CONFIG]29592[/ATTACH] 1 rysunek - uchwyt ze złączem do komórki (nokia), 2 rysynek - mikrofon od zestawu głośnomówiącego (też nokia, czasy nokii 6310 itp modeli) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi