ponury Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Hej, walczę ze swoim autkiem i jego szarpaniem na wolnych obrotach, podstawę juz w diagnostyce usterki wykonałem (podmiana krokowce, sprawdzenie dolotu itp) nie chciał bym brnąć dalej w koszty dlatego muszę podpiąć auto pod komputer i dobrze by było aby ktoś fachowym okiem zobaczył co tam w elektryce piszczy. Panowie kto (i za ile:) ) z okolic Wrocławia ma komputer i potrzebny do tego interfejs aby podpiąć e36 z 1995 roku z okrągłym gniazdem diagnostycznym. Sprawa dość pilna bo nie mogę patrzyć jak auto się meczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Odepnij przeplywke i zobacz czy coś się zmieni. Ja mam interfejs ale tylko wtyk obd2 Sent from my HTC One X using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Odpinałem wielokrotnie silnik bez zmian, chce spróbować szczęście, może coś pokaże na kompie. Mam parę typów co może siedzieć ale wszystko to wiąże się z kupowaniem kolejnych klamotów. Dlatego jak ktoś ma komputer z odpowiednim interfejsem w okolicy to pisać dzwonić słać gołębie pocztowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0_DOMEL Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 ja we wro mam inpe i autocoma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu91 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 ja we wro mam inpe i autocoma. Cześć podepnę się pod temat kolegi by nie zaśmiecać forum Miałbyś możliwość podłączyć kompa do M50B25 z 92 r ? Bo też wybieram się na diagnostykę i wolałbym dać komuś z forum zarobić i na spokojnie dowiedzieć się co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juve_fan Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Siemka To i ja sie podepnę Pilna sprawa, potrzebuje swoje E34 525i z 1994 roku podpiac pod kompa, bo nie chce mi odpalic, a nie mam nawet jak podjechac na diagnostyke. Wole jak kolega wyzej, dac zarobic komus z forum i dowiedziec sie co i jak. Lokalizacja Krzyki, okolice wieży Ciśnien PILNE!!! Prosze o kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi