Pirooz Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Cześć, Póki co rzucam tylko taki luźny temat by się zorientować czy jest w ogóle zainteresowanie. Byłem w tym parku rozrywki już dwukrotnie i uważam go za jeden z lepszych w Europie naprawdę można się wyszaleć. Pytanie czy są na forum osoby, które byłyby chętne się przejechać razem ze mną i moją dziewoją. Oczywiście powód propozycji jest prosty - podział kosztów przejazdu Wypad jednodniowy, wyjazd w nocy żeby być około 9 nad ranem na miejscu. Powrót po zamknięciu parku. Z doświadczenia wiem, że najlepiej jest zwiedzać park w tygodniu - np. wziąć urlop na piątek i się przejechać na cały dzień. Widzę, że mają teraz całkiem niezłe ceny - bilet dla dwóch osób za ~60 EUR. 30 EUR za osobę bez limitu korzystania z atrakcji i to w tygodniu to jak dla mnie dobra cena Przejazd klimatyzowanym BMW w miłym towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Przejazd klimatyzowanym BMW w miłym towarzystwie hehe czuje ze taka zacheta to zaraz braknie Ci miejsc w aucie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 hehe czuje ze taka zacheta to zaraz braknie Ci miejsc w aucie:) W zasadzie samo moje towarzystwo powinno do tego wystarczyć :lol: :lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Hej. Odkopuję temat gdyż wiem już kiedy mamy zamiar jechać z mą lubą. Jeśli ktoś chce się przyłączyć to zapraszam. W planie jest wyjazd 8ego maja w nocy żeby około 9 rano być na miejscu. Powrót do Polski - zaraz po zamknięciu Gdybym zamówił bilety dla całej naszej 4-ki wtedy wejście kosztuje 27,8 EUR / osobę. Oczywiście jest to jednorazowa opłata za wejście. Na wszystkie atrakcje wchodzi się tyle razy ile się chce. Ktoś chce się dołączyć? happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi