Krzychu91 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) Cześć Jestem nowy na forum i wypada się przedstawić i napisać pare słów o sobie i o swoim aucie Mam na imię Krzysiek lat 23 jestem z Wrocławia do tej pory przewinęło się kilka samochodów, ale nie było bmw. Miałem dwa marzenia motoryzacyjne i oba spełnione jeszcze pozostało zakupić motocykl Posiadam Subaru Impreze z 2001 r oraz od tygodnia BMW E36 325i i jestem bardzo zadowolony z zakupu od tego dnia prawie z auta nie wysiadam Tak prezentuje się moje bmw jeszcze na starych blachach Pozdrawiam Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez Krzychu91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 :bry::bry::bry: bmw_2bmw_2bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Witam kolejnego szczęśliwego posiadacza e36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu91 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Dziękuje dziękuje Panowie prawda szcześliwy i to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 siemka bmw_2 te lampy mnie rażą silnik ok i drzwi bez ramek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaffert Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Siemanko i bezawaryjności :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 :bry:bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu91 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Dziękuje Mariusz13 lampy wrócą do oryginalności tylko najpierw trzeba ogarnąć sprawy eksploatacyjne oraz uszczelnić silnik bo lekki wyciek i zmienić dyfer i wydech, a potem już stylistyka Dla mnie najważniejsze na pierwszy ogień mechanika Ale dziękuje za opinie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 tylko najpierw trzeba ogarnąć sprawy eksploatacyjne Ja tak juz od roku ogarniam no ale fakt robię sam i tylko w ładną pogodę oraz w zależności od tego ile aktualnie wolnych kopiejek mam w portfelu. No ale żeby było dobrze to trzeba trochę pogrzebać. Powodzenia w serwisowanku :bmwsexemofg3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu91 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Ponury, ale wiesz robiąc samemu ( choć nie na wszystko mam miejsce) przynajmniej wiesz co masz i jak to zrobione ja na szczęście mam warsztat zaprzyjaźniony pod samym domem więc też ciut taniej robię a to co wydaje się proste staram ogarnąć samemu Fakt teraz po zakupie auta gotóweczki trochę mniej więc wolniej będę ogarniać, ale z czasem będzie ideał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 wiadomo najpierw ma jechać później wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pakos Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 no a 2,5 będzie jechać nie ma wyjścia 6 cylindrów w rzędzie da radę wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Siemankobmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi