Kali Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Witam jestem nowy więc na początek pozdrawiam wszystkich. Mój problem wygląda następująco, trasa 150 kilometrów wszystko ok 2 kilometry od domu podczas jazdy zgasła i koniec. podczas holowanie odpala ale nie ma reakcji na gaz po wciśnięciu sprzęgła i zmniejszeniu obrotów do 1000 gaśnie, pierwsze co to podmieniłem cewkę, bez zmian sprawdziłem kopułkę i palec czyste i sprawne. Oczywiście bezpieczniki też są ok. Co w następnej kolejności sprawdzić. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 czujnik polozenia walu podmien, a druga sprawa czy paliwo jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 paliwo jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Czujnik wyjęty ale niestety nie mam od kogo pożyczyć na podmiankę, a szkoda wyrzucić 150 zł na darmo. Jaka powinna być rezystancja w sprawnym <mam mierzyć między 1 a 3 pinem?> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 A sprawdzałeś czy pompa podaje paliwo ? i jeszcze krokowiec ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Siema Sebastian tu Krzysiek wszystko wykluczone zostaje tylko czujnik i sterownik. Paliwo podaje, nie ma iskry, kable ok aparat i kopułka też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 poszukaj na YouTube filmu jak sie sprawdza tego typu czujniki pamietam ze byl jakis filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TO///M3K Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Nie wiem jaki masz silnik bo nie napisałeś, ale też miałem taki problem w M40, okazało sie ,że aku latał....hehehe, też dziwne bo kontrolki wszystko się świeciło, ale rozruchu za cholera nie chciała mi dać, coś tam przy klemach nie tak było, używany czujnik wału Ja za 50zł wyrwałem na aalegro więc próbuj, pierwsze co to zabrałem sie za ten czujnik, ewentualnie może być coś z komputerem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 ok dzięki jutro wolne więc będę działał, a silnik mam m40b18 jak coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Walnięty czujnik położenia wału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Miałem ci zaproponować podmiankę czujnika z mojej e30 ale prawdopodobnie też jest walnięty bo jak się nagrzeje to silnik chodzi jak mu pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 W sobotę zamówiłem czujnik dopiero dziś przyszedł jutro wkładam i mam nadzieje że będzie śmigać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 "BETI" pali już jak trzeba. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi