MloT Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Witam, bardzo bym chciał prosić kogoś z Wrocławia o pomoc w dostaniu sie do środka mojego e32. Jestem studentem na Politechnice Wroc i wczoraj zrobiłem dosc skrajnie głupia rzecz - pojechałem samochodem na zajecia i zostawiłem ja na włączonych światłach... Teraz nie mam jak otworzyc drzwi, wiem ze Aku jest pod tylna kanapa i nie mam jak sie samemu poratowac. Bagażnik sie otwiera, awaryjne otwieranie drzwi mechaniczne nie działa, nie jestem z Wrocławia tylko tu studiuje i nie mam ani jakis znajomych ani zaprzyjaźnionych mechaników tutaj dlatego pisze tu na forum. Zdążyłem wyczytać ze mozna podpiac inne Aku pod lampke w bagażniku albo za pomocą drutu otworzyc maskę ale nie potrafie tego samemu zrobic czy ktos byłby skłonny poświęcić mi chwile czasu i jakos poratowac ? Bo juz nie wiem co robic oprócz wybijania szyby.... Moj tel. 602-315-058. Oczywiście zapłacę za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) Masz bolce do ryglowania drzwi w drzwiach jeśli tak to można otworzyć auto sznurówką, film instruktażowy poniżej Jak otworzyć samochód w 10 sekund.flv - YouTube Lub dzwoń do majstra w 1,5 minuty ci to na miejscu otworzy, ogłoszeń multum w necie. Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez ponury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MloT Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Dzięki bardzo za pomysł, sznurówka zdała egzamin ale nie przez uszczelke tylko jako "lasso" przez podlokietnik przez bagażnik Buma juz jeździ jeszcze raz bardzo dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi