bmw316i Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Od dłuższego czasu dręczy mnie pytanie czemu te 2 silniki noszą takie same oznaczenie, czy 1.8 to rozwiercony 1.6 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 Od dłuższego czasu dręczy mnie pytanie czemu te 2 silniki noszą takie same oznaczenie, czy 1.8 to rozwiercony 1.6 ? m20 tez maja takie same oznaczenia a miedzy 2.0 i 2.5 jest róznica 1.6 od 1.8 poza pojemnoscia rozniły sie chyba jeszcze kolektorem dolotowym ale nie wiem czy jeszcze czyms :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 27 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2007 przepływomierz inny, no i komp a właściwie chyba sam program, najlepiej sprawdzić tu: www.realoem.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2007 pojemnoscia i dolotem,no i kompem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łazik Opublikowano 13 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 przepływomierz inny, no i komp a właściwie chyba sam program,najlepiej sprawdzić tu: www.realoem.com no ale jak niepasuje? tzn. że wogóle nie bedzie chodził? no zapalać chyba powinnien chociaż? tak czy nie? na przykład podam że kumpel włożył do 2 litrówki przepływkę od forda scorpio i bunia chodzi :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi