mmaarrcciinn Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) Panowie jak nazywają się te dwie rzeczy których nie ma na zdjęciu? Jak to się nazywa żebym mógł znaleźć to i kupić?[ATTACH=CONFIG]29480[/ATTACH]Ponadto chciałbym jeszcze zapyta czy ich brak może powodować parowanie szyb? Np dziś wracałem po dużej ulewie, szyby zaczeły parować po se sekundzie mimo nawiewu nawet na maksa. Na początku pomagała klima ale po paru minutach nic nie schodziło. Czy to przez to że nie ma tych dwóch kanałów? Edytowane 20 Kwietnia 2014 przez mmaarrcciinn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel83 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Kanał powietrza mikrofiltra lewy 64 31 8 379 621 Kanał powietrza mikrofiltra prawy 64 31 8 379 620 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 dziękibmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Poza tematem to ciekawe gdzie się podziały...Może komuś parowało auto bo filtry były zabite i wyciągnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomano Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Albo się połamały zaczepy i się nie czymały:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Nie widzę sensu i logiki, by to wyjąć i nie włożyć z powrotem, ale różne są szkoły. Połamać się da, ale tylko w przypadku, gdy nie ma się pojęcia jak to zdemontować. Bez tego też będzie chodziło, ale wtedy nie będzie filtrowania w kabinie. Oczywiście polecam szybki montaż brakujących elementówbmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomano Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Nie widzę sensu i logiki, by to wyjąć i nie włożyć z powrotem, ale różne są szkoły. Połamać się da, ale tylko w przypadku, gdy nie ma się pojęcia jak to zdemontować. Bez tego też będzie chodziło, ale wtedy nie będzie filtrowania w kabinie. Oczywiście polecam szybki montaż brakujących elementówbmw_1 Uwierz mi połamać się da i wcale nie trzeba się mocno wysilać:lol:, chodzi mi o zaczepy od strony podszybia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Jak ktoś ciągnął do przodu to mógł połamać lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Nabyłem tą e39 od takich ludzi którzy byli by w stanie to zdjąć bez sensu tak... Ale chyba jeszcze wcześniejszy właściciel to zrobił bo oni mieli ją tylko 2 mies. Muszę szybko to kupić bo nawet w oczy razi i nawiew nie działa bez tego jak należy. Nawet nie ma tej osłonki na silnik. Po prostu ktoś chyba na szybko składał. Nie lubię takiego czegoś. Kilka właśnie takich rzeczy tu jest do zrobienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Cały syf leci przed kratki nawiewu do środka auta bez tych rur... Przy okazji wymień filtry kabionowe bo może ich tez nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chacko e30 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 ha ten kto miał albo ma e39 i to zdemontował (np,żeby dolać płynu hamulcowego) to wie ile jest problemu żeby to wsadzić!Dlatego podejrzewam że chłopaki sobie odpuścili! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Uwierz mi połamać się da i wcale nie trzeba się mocno wysilać:lol:, chodzi mi o zaczepy od strony podszybia Niewiedza demontażu lub naprawdę zdezylowany element Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 filtry kabinowe były ale tez juz w nie najlepszym stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 ha ten kto miał albo ma e39 i to zdemontował (np,żeby dolać płynu hamulcowego) A po jakiego demontować ten wlot do dolania np płynu hamulcowego. Do tej czynności zwalasz filtr p. pyłkowy, następnie jego obudowę, natomiast kanał w ogóle nie koliduje.Cała czynność demontażu trwa z przerwą na browarka ok. 1 minuty, demontaż brakującego kanału około 15 sekund. Chyba, że jakiś oszołom próbował go demontować podwadzając boki wkrętakiem lub czymś innym, ale jak wcześniej wspomniałem wynika to tylko z nie wiedzy . A wujek google jest zawsze dostępny i na wiele tematów ma odpowiedź- na ten na pewno, wystarczy tylko parę minut. Po co zaraz psućpytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Czy brak tych kanalików może powodować to że dmuchawa nie odparuje szyby bo te powietrze nie będzie zasysane skąd potrzeba? Mam tą e39 od oszołomów i po prostu chcę ją doprowadzić do dobrego stanu, a na drodze stoją właśnie takie rzeczy jak ta. Tu ubrudzone tu nie wsadzone tu tego nie ma. Powoli i będzie gitara... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Kolego oczywiście,że mogą parować szyby jak nie masz tych rur od powietrza...Jak i filtrów oczywiście możesz mieć również wodę w aucie i również będzie parować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 8 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Wody w aucie nie mam. Filtry są. Kanaliki może już w tym tygoidniu przyjdą to sie zobaczy w czasie deszczu różnice. Dzięki za zainteresowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi