HotRodRumble Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam szanownych forumowiczów. Gdyby ktoś potrzebował, mam w garażu urządzenie do przetaczania felg. Za jego pomocą można usunąć wżery spowodowane korozją, różnego typu uszkodzenia powstałe w wyniku obtarcia o krawężnik, jak również wyprowadzić na gładko powierzchnie, które były uprzednio piaskowane. Otrzymana powierzchnia daje się bardzo łatwo polerować. Efekt który można uzyskać widoczny jest zdjęciach. Sprzęt mam do własnych zastosowań ale w wolnej chwili mogę pomóc czy doradzić. Jestem z Wrocławia, tel.: 506 172 971. Pozdrawiam, Darek. [ATTACH=CONFIG]29452[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29453[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29454[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29455[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29456[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]29457[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29458[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29459[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29460[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]29461[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]29462[/ATTACH] Edytowane 2 Kwietnia 2014 przez HotRodRumble 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Dobrze wiedzieć Napisz jeszcze jaki koszt tak mniej więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HotRodRumble Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Dla pierwszej osoby z forum, która się zgłosi tu w wątku - zrobię ranciki za free. Co do cen - przykładowo BBS widoczny na zdjęciu - koszt 50zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Dla pierwszej osoby z forum, która się zgłosi tu w wątku - zrobię ranciki za free.Co do cen - przykładowo BBS widoczny na zdjęciu - koszt 50zł. No no ja byłbym chętny ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 dobrze wiedzieć że jest ktoś z wrocka szkoda że wcześniej nie dałeś posta bo bym sie zgłosił teraz koła na aucie ale jeszcze nic straconego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HotRodRumble Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Kolego Zielak pokaż co tam za felgi masz do ogarnięcia, jeśli podołam, to jak najbardziej zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Kolego Zielak pokaż co tam za felgi masz do ogarnięcia, jeśli podołam, to jak najbardziej zapraszam napisałem do Ciebie kolega wcześniej ;D tylko na priv liczy sie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Dla pierwszej osoby z forum, która się zgłosi tu w wątku - zrobię ranciki za free. @viviek, chyba nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HotRodRumble Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Vivku na priv dostałem tylko wiadomość od kolegi blazej3131, tak czy inaczej promocja liczy się tylko tu oficjalnie w wątku, tak żeby każdy widział. Jak coś, podeślij mi wiadomość jeszcze raz, może coś zaradzimy. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HotRodRumble Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 (edytowane) Robota wykonana dla kolegi Zielak'a. Przed naprawą: [ATTACH=CONFIG]29624[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]29625[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]29626[/ATTACH] Po naprawie: [ATTACH=CONFIG]29628[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]29629[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]29630[/ATTACH] Edytowane 11 Kwietnia 2014 przez HotRodRumble 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Ooooo. Piękne! Muszę sprawdzić swoje ranty Tak se machnięte przy pomocy Tapatalka na Galaxy S4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielak Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Robota wykonana dla kolegi Zielak'a. Przed naprawą: [ATTACH=CONFIG]29624[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]29625[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]29626[/ATTACH] Po naprawie: [ATTACH=CONFIG]29628[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]29629[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]29630[/ATTACH] Dokładnie tak, felgi odebrane, jestem mega zadowolony , wykonanie perfekcyjne ! Bardzo, ale to bardzo polecam ten warsztat, widać, że chłopaki robią to z pasji, a nie dla kasy na odpiernicz. Profesjonalne podejście do klienta, szybkie wykonanie, nic innego nie mogę napisać jak Pełna profeska! Dziękuję i jeszcze raz POLECAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2014 Patrzac na zdjecia przed i po to robota odwalona rewelacyjnie Fajnie, ze ktos taki pojawil sie na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Patrzac na zdjecia przed i po to robota odwalona rewelacyjnie Fajnie, ze ktos taki pojawil sie na forum. x2 widząc zielaka felgi przed, a po.... gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HotRodRumble Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Dzięki wielkie za miłe słowa. Gdyby ktoś, coś potrzebował, to serdecznie zapraszam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Hmm, no proszę. To ja też byłbym chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skayler Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 A jak już nie ma za free to jaki koszt zrobienia rancików? bo mi w paru miejscach się pościerało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HotRodRumble Opublikowano 19 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 A jak już nie ma za free to jaki koszt zrobienia rancików? bo mi w paru miejscach się pościerało Witajcie, przybliżony przedział cenowy to od 100 do 200zł za kpl. Dokładną wycenę mogę podać po oglądnięciu felg i ustaleniu zakresu prac. Można też podesłać zdjęcia felg na adres email. Pozdrawiam i zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HotRodRumble Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Żeby nie było, że cisza, nic się nie dzieje i temat umał - jeden z ciekawszych wzorów jakie ostatnio robiliśmy. Obróbka diamond cut + lakier proszkowy, całość zamknięta klarem i wypalona w piecu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HotRodRumble Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 (edytowane) I na koniec taki komplecik felg, mocno skorodowanych, ale udało się je uratować. Trzy pierwsze zdjęcia stan przed renowacją a trzy kolejne już po odnowieniu. :lol: Edytowane 26 Października 2014 przez HotRodRumble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viktor1987 Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 pieknie. Sluchaj a masz juz mniej wiecej jakis cennik wstepny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 No robota super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Touras Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Świetnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Bardzo dobra robotą. duży + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HotRodRumble Opublikowano 28 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Viktor, specjalnie jakoegoś cennika nie stworzyłem, ponieważ na razie nie było dwóch takich samych zadań. Najlepiej pokazać felgę, powiedzieć co by się chciało a ja określę czy jestem w stanie, zawsze mogę doradzić etc. Generalnie wszystko do dogadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi