rush Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Niezły cwaniak, żeby prowizji nie płacić to wystawił za 10zł. Czapki do wentli, nieźle... Ciekawe czy jakbym kliknął że kupuję i uparł się, że chce te czapki to czy by wysłał. czesto widze podobne praktyki - wystawiaja czesci samochodowe z licytacja, nie po to zeby licytowac, tylko zeby zadzwonic i umowic sie na odbior osobisty albo wysylke, zeby wlasnie nie placic prowizji..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Dziwna sprawa jak dla mnie bo takie akcje powinni usuwać .... tytuł aukcji wyraźnie mówi co gościu wystawia FELGI ..... na fotkach tez są FELGI ..... a napisał że sprzedaje nakrętki do wentylków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 cwaniak cwaniak, widac po klapkach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Do odwieśniaczenia i fajne to to http://moto.allegro.pl/bmw-e36-baur-wyprodukowano-300-sztuk-i1472271773.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Mi sie osobiscie nie podoba, chociaz egzemplarz typowo kolekcjonerski. Ale ani to cabrio, ani to sedan, ni pies ni wydra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Mi sie osobiscie nie podoba, chociaz egzemplarz typowo kolekcjonerski. Ale ani to cabrio, ani to sedan, ni pies ni wydra. Mi też się nie podoba a dodatkowo kiedyś wpadł koledze na sprzedaż BAUR E30 który i tak jest o wiele "fajniejszy" od e36 ale i tak ledwo to "cuś" udało się sprzedać , trzeba się trzymać z daleka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Zgadzam sie. Baur jest wyjatkowo brzydkie. W E30 mi sie nie podoba. W E36 przyznaje, ze pierwszy raz widze i dla mnie sto razy brzydsze. Tak jak Czechu napisal, ani to cabrio, ani to sedan, to takie ni w pipe ni w oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 2 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 taka troche kupa w kaluzy... nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Blee. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 no to wam coś pokaże: dalej się nie podoba ? ...e30tki z innego polskiego forum - żadne milionowe projekty mi się bardzo podoba "inność" tego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Dalej nie przemawiają, koła daja dużo w tej drugiej dzieki nim ale te szyby.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Tazunio przecież żeby było śmiesznie muszą mieć pootwierane dachy , wtedy dopiero zaczyna się "inność" tego modelu, niestety negatywna ... Jak dla mnie nawet wąska lampa tego nie ratuje chociaż e30 przy e36 to i tak nie straszna tragedia ... Ale e36 to już kładzie na łopaty , ciężko patrzeć :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 No E36 w wersji Baur to jakaś totalna pomyłka , kto to kurna zaprojektował , kto to wyprodukował .... ale najbardziej mnie zastanawia kto to kupował :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Macie racje, E30 jeszcze idzie przebolec, ale E36 :lol: jak ja to mowie, typowy przyklad pomylenia pojec dach mi przecieka, zrobie se Baura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 a mi się e30 podoba i już nawet bez dachu :-P wy się nie znacie !!! :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Kwestia gustu. Kosie pamiętam tez się Baur'y podobają. Mi niestety nie podchodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 a mi się e30 podoba i już nawet bez dachu :-P wy się nie znacie !!! :D:D nie znaja sie, oni chyba z forum hondy sa popieram Tazunia, e30 baur jest fajne chociaz e36 w tej wersji to padaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 E30 Baur mi się też podoba Zresztą podoba mi się w każdej formie. Nawet tak ekscentrycznej!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 widzicie, jesteście Odmieńcami :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Zresztą podoba mi się w każdej formie Mi zasadniczo też podoba w każdej nawet jako pick-up ale Baur ni chu chu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 widzicie, jesteście Odmieńcami nie znaja sie, oni chyba z forum hondy sa albo jeżdżą golfami w dizlu:mrgreen::mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 E30tka Baur jeszcze wygląda Ale już E36 to wygląda jak rzeźbiony gumówką u helmuta w stodole a potem przykryty plandeką z ukraińskiego tira :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Napisał lijo1979 Zresztą podoba mi się w każdej formie Mi zasadniczo też podoba w każdej nawet jako pick-up Chyba zmieniłeś zdanie 1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 no,ma za małą pakę :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 no,ma za małą pakę Większej juz nie robili w BMW więc musi wystarczyć 1.jpg 3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi