czechu Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 No i nie jezdzi do przodu :lol: podejrzewam, ze dla niektorych jest to cecha dyskwalifikujaca auto :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 ale skatowana 5er. ciekawe jaki przelot.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 :?"do drobnych poprawek kosmetycznych" Ja bym tego tak nie nazwała; przedni zderzak, próg jak nadmienił Kevin, klapka ...:? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Fest masakra za 7 tysiaków to bez wiekszego trudu można kupić takie E39 w dużo lepszym stanie z rocznika 96-97 Ale z tym nie jeździ do przodu to ładnie dowalił do pieca :lol: Z walniętym step-tronic'iem to ja bym tego auta na części nie chciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 strip-tonic może?tak w pierwszej chwili przeczytałem:)aż chciałem obejrzeć..skatowana strasznie;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heno Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 1295551435_by_secans_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 tutaj troche wiecej: http://allegro.pl/sprzedaje-bo-maz-poszedl-siedziec-i1415197390.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 He,he - z zewnatrz wyglada prawie jak moja E39,tylko moja nie jest do sprzedania,no i ja nie poszedlem siedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Uniknela w ten sposob jednego z najbardziej denerwujacych pytan przy sprzedazy, mianowicie "Dlaczego Pan/i sprzedaje to auto?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 A maz pewnie poszedl siedziec za kradziez E39 :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBEK73 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Nie chciał bym by w skórze nabywcy gdy Mąż wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 niesłaba piąteczka: http://otomoto.pl/bmw-528-nisko-czarno-szeroko-german-C17229211.html z tego co pamiętam to w Trensach była, tylko lekkie burdello pod maską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Czaderska to ona byla w zestawieniu z dwiema innymi E34, czy cos mi sie pomylilo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 ładna sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Czaderska to ona byla w zestawieniu z dwiema innymi E34, czy cos mi sie pomylilo? była z jeszcze jedną (o ile dobrze pamiętam), oj gdybym szukał autka:twisted: tylko cena coś niska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 to długo się ktoś nią nie pocieszył ;p jakiś czas temu stała w wawie do sprzedania kasa była mniej więcej taka sama po telefonie, ciekawe czy coś ją boli czy tak wyszło.. gość który ją miał zachwalał ją pod niebiosa.. fajnie bo dobry motor, niezniszczalna buda i miła zawieszka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Gdybym miał E30 to właśnie taka felga by tam zamieszkała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 zakochalem sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 http://moto.allegro.pl/land-rover-zordrag-off-road-zmota-rally-raid-4x4-i1440419704.html Taka maszynka nie tania z silnikiem BMW i skrzynią chociaz osobiscie nie uważam silnika 4.4ccm ;p Już działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 nie działa link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 1 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2011 http://moto.allegro.pl/land-rover-zordrag-off-road-zmota-rally-raid-4x4-i1440419704.htmlTaka maszynka nie tania z silnikiem BMW i skrzynią fajna zabawka ale z cena troche go ponioslo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Ja bym do takiego czegos nie wsiadl, nie moja liga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 (edytowane) http://otomoto.pl/bmw-318-piekna-e36-tuning-klima-gaz-C17210538.html Jak to napisał właściciel: Auto dobrze stuningowane 8) http://allegro.pl/zolte-bmw-e36-sport-coupe-318-is-140-km-tuning-i1433801912.html Warto kupić :lol: "Układ rozrządu na łańcuchu a nie pasku tak więc się go nie wymienia." EDIT: O kufa! Nie ten dział. Proszę o przeniesienie Edytowane 2 Lutego 2011 przez Nobody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Nobody Man, ten dział służy do pokazywania ciekawych ogłoszeń, takie paździerze jak ty tu wkleiłeś to ewidentny "wiejski tuning" (o ile rdza to tuning) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 http://moto.allegro.pl/zderzak-tylny-bmw-e60-m5-i1404550996.html Duzy bylby problem, zeby zrobic 4 koncowki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi