mati Opublikowano 5 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2010 oz superleggera III te felgi w twojej furze? mmmmmmm proponuje takie Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 dokladnie te i dokladnie w takim malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 6 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2010 Czemu na pierwszy rzut oka? Wiesz coś więcej o niej? Nie, napisalem na pierwszy rzut oka poniewaz nic o niej nie wiem, ale z tego co widze na zdjeciach, to ladnie sie prezentuje co myślicie o takim zestawie......ciekawi mnie czy puści bez boczków......może ktoś zna sprzedawce??http://moto.allegro.pl/fotele-bananowe-skory-boczki-bmw-e36-indywidual-i1350828547.html Kolor mi jak najbardziej pasuje, jedynie to te paski z boku fotela i naglowkow mnie kluja po galach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 PUZZLE autko http://moto.allegro.pl/zdemontowany-volkswagen-touran-i1325329561.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Ciekawostka ten Touran w częściach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Jakby to byla dajmy na to E30 to ludzie na forum by sie zabijali hehe a dla mnie VW to taki ludowoz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 To prawda z tym ludowozem. Ale opcja "zrób to sam" jest w dechę Taki "Mały modelarz" w wersji 1:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 za dobre pieniądze - e30 cabrio: http://allegro.pl/bmw-e30-cabrio-325i-zam-i1362533695.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Chyba nijaka ta E30 cabrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 na + silnik i wyposażenie na - stan ogólny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 10 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2010 Na - zielony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Tez tak uwazam, kolor do bani. Zawsze mozna w sumie zmienic, ale to tylko niepotrzebne komplikacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 (...) na - stan ogólny Wiesz - wizualnie moja też nie zachwycała i miałem ochotę odwrócić się na pięcie i odjechać. Ale postanowiłem dać jej szansę i się przejechać... I natychmiast zmieniłem o niej zdanie. Czasami jest tak, że z zewnątrz wóz wygląda odstraszająco a technicznie jest ok. Znam to z autopsji Żeby nie było OT - mnie jakoś kabriolety z miękkim dachem odstraszają. Jak się tym jeździ w zimie? Czy się nie jeździ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 11 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2010 Jeździ się, bo skoro w Norwegii jeżdżą to w Polsce przy dużo słabszych zimach tym bardziej można. Poza tym zawsze można dokupić hard top'a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 http://allegro.pl/polerowanie-szkla-szkiel-pod-xenon-i1377043165.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Heh Forest. Rozumiem, że polecasz? Widać w odbiciu przedniej szyby flagę Maxbimmera no i znajome auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 21 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2010 Polecam, polecam. Zresztą Ruszt i Edu pewnie też polecą. Chociaż teraz przez śnieżyce lotniska pozamykane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Ja tez sie powoli zbieram, chcialem nawet jakos teraz sie tym zajac, ale przed swietami to sensu nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 Żeby nie było OT - mnie jakoś kabriolety z miękkim dachem odstraszają. Jak się tym jeździ w zimie? Czy się nie jeździ? Jezdzi sie spokojnie. Mialem dwie sztuki i kazda przez zime dawala rade. W e30 cabrio jest rewelacyjna dmuchawa tylnej szyby jesli dobrze pamietam? Niech tazunio mnie ewentualnie poprawi. Wiem ze bylem milo zaskoczony dmuchawa, ale nie pamietam czy to byla rewelka dmuchawa przedniej szyby czy tylnej, ale chyba tylnej.. :gafa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 dmuchawy sa dwie, jedna na przod + osobna /za oparciem kanapy/ na tyl, ogrzewanie spokojnie sobie radzi, nie latalem przy -20stopniach ale mysle, ze bedzie ok jedyna rzecza na zime w jaka bym zainwestowal (gdybym uzytkowal samochod w zime) to hardtop - inaczej szkoda dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 bmw 316,pojemność 1.9 a w ogóle to M3 http://moto.allegro.pl/bmw-compact-316i-e36-m3-99r-i1326124195.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 22 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2010 bmw 316,pojemność 1.9 a w ogóle to M3 http://moto.allegro.pl/bmw-compact-316i-e36-m3-99r-i1326124195.html No to go poniosło..... Stan BDB: wgnieciony bok i maska, walnięta pompa wody. To moje 20lat jest zatem nówka fabryka hehehehe. No i M3 compact Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 On powaznie pisal, czy jaja sobie robil, bo nie rozumiem 105koni, ale ze to M3, choc to nie M3 to czuc 140 o co chodzi?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 bmw 316,pojemność 1.9 a w ogóle to M3 http://moto.allegro.pl/bmw-compact-316i-e36-m3-99r-i1326124195.html cos sie kolesiowi posralo. Chyba mial na mysli IS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 23 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 Jak tak czytam to ogłoszenie, to się zastanawiam: "Coś Ty brał? I czym popijał?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi