Lucius Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Zobaczcie jak można wydać kupę kasy i zabić auto Mi wygląda tylko na zabite , kupy kasy nie widać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 nie jestem pewny ale te felgi to chyba baracuda vault... ale bm-ka ladnie skrzywdzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Mi wygląda tylko na zabite , kupy kasy nie widać ... a mi wyglada nie na kupe kasy, nie zabite tylko na kupe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 TRAGEDIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Wow, tam też są wiejscy tunerzy ! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Widac, nie tylko u nas takie majstersztyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Mi wygląda tylko na zabite , kupy kasy nie widać ... tutaj ceny są duuużo wyższe niż w Polsce, a wszelkie tuningowe elementy typu felgi, ławki na tylną klapę, zderzaki przeciwśnieżne, albo samo lakierowanie (auto całe było malowane w 2004roku) kosztują mnóstwo pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Co tym bardziej potwierdza że zabójca tego BMW był bezwzględny i działał z premedytacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 to cabrio za 2-3 tygodnie pewnie ktos wystawi za 15tys;/ moja Cindy zastawiala sie czy to na pewno ogloszenie plaszcza czy majtów a jak jest po norwesku wiejski tuning? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Ale gosc sprowadzil z niemiec ... hah anglika zarejestrowal w niemcach no i ma papiery, ale najgorsze jest ze sie wydał bo wkleil zdjecie przed przekładką, nawet ta sama gałka hahaha ale jazda na całego i w tekscie: auto sprowadzone z niemiec jea jazda na maxa http://moto.allegro.pl/bmw-330xd-204ps-lift-kombi-manual-i1341161003.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Nikt sie nie szczai na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 ale kolo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Ale gosc sprowadzil z niemiec ... hah anglika zarejestrowal w niemcach no i ma papiery, ale najgorsze jest ze sie wydał bo wkleil zdjecie przed przekładką, nawet ta sama gałka hahaha ale jazda na całego i w tekscie: auto sprowadzone z niemiec jea jazda na maxa http://moto.allegro.pl/bmw-330xd-204ps-lift-kombi-manual-i1341161003.html Przecież to tylko zdjęcie jest odwrócone o 180* , wystarczy spojrzeć że kierownica jest nawet tak samo ustawiona , to nie jest żaden anglik ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Przecież to tylko zdjęcie jest odwrócone o 180* , wystarczy spojrzeć że kierownica jest nawet tak samo ustawiona , to nie jest żaden anglik ! Kolego przyjrzyj sie dokładnie, na jednej fotce jest gałka cała na drugiej nie, podobnie z choinka, zreszta jak odwrócisz zdjęcie.. nie ma szans, anglik po przerobce jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 A po przerobieniu zaciągnął ręczny , skręcił kierownicę i ubrudził dywaniki w taki sposób żeby wszystko wyglądało na zdjęciu jak przed przeróbką , tak ? Po prostu zadzwoniłem do niego i zapytałem wprost czy to przerobiony anglik , gość stwierdził że absolutnie nie i że nie wie czemu tak się zdjęcie dodało , więc przestań wietrzyć sensację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Nie robie sensacji jedynie widzę błąd sprzedawcy i tyle, podaj VIN auta to sprawdzimy jak juz tak ostro dajesz i forum nie jest po to by się kłocić ani sprzeczać a wymieniać poglądy a w dziale allegro różne rożne ciekawostki prezentujemy. Myśle, że nie ma co się obrażać.. ja swoje wiem i można wyjaśnic może się myle, a może nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Nie zauważyłem żeby była tu jakaś sprzeczka , po prostu jeżeli nawet brud na dywanikach na obu zdjęciach jest taki sam to nie trzeba geniusza żeby stwierdzić że zdjęcie jest odwrócone , prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 http://moto.allegro.pl/bmw-m3-3-2-e36-1998-140-tys-km-stan-idealny-i1328885008.html Moze nawet juz tu bylo... Ciekawe za ile pojdzie? 30k? Jak dla mnie piekny egzemplarz, polasilbym sie jakbym mial wolny fundusz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Akurat to auto juz chyba dobry rok widac na allegro, zaczynalo jakos od 40k, a z tego co slyszalem to z jego przeszloscia nie bylo tak kolorowo, chociaz nie wiem ile w tym prawdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 A to w sumie zdziwiony jestem. Jak dla mnie wyglada na zadbana, w sumie wiadomo trzeba by bylo obejrzec. A co walona byla? Z przystankiem pospawana? jak cos wiesz to mow, bo jestem ciekaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Akurat to auto juz chyba dobry rok widac na allegro, zaczynalo jakos od 40k, a z tego co slyszalem to z jego przeszloscia nie bylo tak kolorowo, chociaz nie wiem ile w tym prawdy no ja tez odkad pamietam to auto na allegro wisi, podejrzane cos.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 To auto to jest praktycznie reklama tego serwisu Autoelektronika , pojawia się regularnie i cena minimalna jest jakaś kosmiczna coś koło 50tyś więc raczej nawet nie chcą jej sprzedać , auto było kilka razy omawiane na sporcie i syndykacie i faktycznie były tam jakieś szopki z nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kresek Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 http://allegro.pl/bmw-325-cabrio-uszkodzony-silnik-i1325502067.html wersja amerykanska, ale bez sensu szpachli tone widac, silnik 1000 , dach pewnie ze 2000, skory z 1500, lakierowanie z 2000zl i dalej pozostaje kiszka... I juz wyplywaja czesci;d http://allegro.pl/alufelgi-msw-jak-mahle-melber-bbs-4x100-bmw-e30-7j-i1341619331.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Gosc ją oddawał za 1100zł a teraz ten wzial i na czesci i slusznie bo trup poszpachlowany z tego, chyba ze TYLKO felgi wystawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 http://allegro.pl/azev-4x100-i1336132693.html tanie podróby azeva (ATEV ) ale cena dobra przypatrzcie się na foto na ciężarki naklejone na jednej z felg - ładnie piętrowo ułożone to może trochę odstraszyć od tych mocnych felg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi