tazunio Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 jak by była bliżej to za tysiaka bym próbował wyrwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Hah tez myslalem o zderzakach.. on za 1100zl oddawał autko ale to 600km samo paliwo 450zl plus kierowca ale nie mam czasu na kombinacje lecz gdyby blisko byla to owszem ale juz ktos kupil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Allegro i inne, więc z norweskiego Allegro:http://www.finn.no/finn/car/used/viewimage?finnkode=25065099&reference=2010/10/22/9/250/650/99_1027855444.jpg W Polsce można kupić kilka za te pieniądze, tutaj niestety to dość normalna cena. 1kr=0.5zł Czyli 100tyś.kr to 50tyś.zł. z zewnatrz rewelacja, srodek bida troche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Piekna jest ! Do srodka skory i kiera by sie zdalo. Az wrocil sentyment... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Ja bym ją brał dla samych zderzaków i kierownicy. Kiera miodzio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Piekna jest ! Do srodka skory i kiera by sie zdalo. Az wrocil sentyment... A ja właśnie mam już uprzedzenie do skór i wolę welur. W lecie parzyło dupsko i pociłem się, a w zimie sztywniałem z zimna, zanim grzanie fotela zaczęło działać. Nie chcę więcej skóry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarunia2 Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Nie wiem czy już było czy nie ale ma przepiękne aluski.... http://www.finn.no/finn/car/used/viewimage?finnkode=25484988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Alu ladne, ale o rozmiar za duze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 A ja właśnie mam już uprzedzenie do skór i wolę welur. W lecie parzyło dupsko i pociłem się, a w zimie sztywniałem z zimna, zanim grzanie fotela zaczęło działać. Nie chcę więcej skóry. klimy też nie masz bo łatwiej się przeziębić:?:elektrycznych szyb i lusterek-bo to kolejna rzecz która może popsuć :?: :shock::shock::shock: :p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Nie można tego tak porównywać. Klima ma jakąś funkcję, elektryka również. A jaką funkcję ma skóra? Leży i pachnie. (zupełnie jak niektóre kobiety hehehe) Skóra może i jest elegancka i trwała ale jednak nie jest aż tak praktyczna jak welur. To samo w domu... Zachorowałem za skórzany narożnik. Kupiłem i teraz się zastanawiam jak się go pozbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Wbrew pozorom w niektorych przypadkach skora jest praktyczniejsza, mam tu na mysli przede wszystkim to, ze ze skory jest latwiej zmyc np. rozlany napoj. Jeden lubi, drugi nie w tym przypadku to najzwyczajniejsza rzecz gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Skóra może i jest elegancka i trwała ale jednak nie jest aż tak praktyczna jak welur. To samo w domu... Zachorowałem za skórzany narożnik. Kupiłem i teraz się zastanawiam jak się go pozbyć \\ niema problemu mogę pozbawić cię kłopotu nawet swoim busem przyjade:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 (edytowane) klimy też nie masz bo łatwiej się przeziębić:?:elektrycznych szyb i lusterek-bo to kolejna rzecz która może popsuć :?::shock::shock::shock: A Ty miałeś kiedykolwiek skórę w aucie? Bo tak się składa, że ja w A6 miałem wszystko o czym piszesz, klimatronic, elektryka wszystkiego, podgrzewane fotele, a jednak skóra mi przeszkadzała. Fajnie jest jak na zewnątrz masz +20 i jedziesz nie dłużej jak godzinę tym autem. Ja robiłem trasy po 800km naraz i mogę powiedzieć, że nie chcę więcej skóry. Jak klima przewietrzy Ci dupę czy plecy jak siedzisz 8 godzin za kółkiem??? A zimy tutaj są nieco gorsze niż w POlsce, przy -38*C zanim podgrzewany fotel się rozgrzał zdążyłem zrobić 20km i zmarznąć tak, że w pale się nie mieści, więc nie pisz mi o klimie czy elektryce szyb... P.S. Lijo1979 ja tez mam skórzane sofy i fotel i mam na nich położone koce, bo nie da się na tym g***nie siedzieć. Edytowane 18 Listopada 2010 przez E34-Patryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 hehe - siedzieć jak siedzieć ale na "fikołka" też człowiek ma nieraz ochotę i wtedy jest to niekomfortowe @mariusz13 - jak będzie re aranżacja dużego pokoju przez moją Połóweczkę to jesteś pierwszy na liście!! (zima 10/11) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Chyba kogoś delikatnie pogięło z ceną... http://allegro.pl/bmw-e46-carbon-m3-tunning-unikatowe-klamki-e-46-i1315477471.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 ale masz klamkę z atestem lotniczym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Chyba kogoś delikatnie pogięło z ceną...http://allegro.pl/bmw-e46-carbon-m3-tunning-unikatowe-klamki-e-46-i1315477471.html Chyba zwyczajnie sie pomylil...chyba Niedlugo beda szyby oklejac carbonem Carbon rzadzi , carbon radzi , carbon nigdy cie nie zdradzi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 ja lubie niektore detale w carbonie ale bez przesady a za tą cene to cale auto moze mi obkleic carbonem i poł ojca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 ojca dałbyś obkleić karbonem? hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 ojca auto !! jak juz mam tyle placic to niech omedze sie troche skapnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Chyba kogoś delikatnie pogięło z ceną...http://allegro.pl/bmw-e46-carbon-m3-tunning-unikatowe-klamki-e-46-i1315477471.html no i to grubo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 3 kola za klamke to sie juz dostanie taka prawdziwa co strzela hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Niezła, trochę mi felga nie leży, ale poza tym "dość" ładna: http://www.finn.no/finn/car/used/viewimage?finnkode=25262653&reference=2010/11/2/3/252/626/53_2037572335.jpg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 http://allegro.pl/bmw-e32-m7-3-6-m-power-swap-jedyna-w-polsce-igla-i1310635723.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 W szoku jestem, sprzedawca napisał "Sprzedam auto po małej kolizji" AHA faktycznie mała http://allegro.pl/bmw-e36-316i-i1332051492.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi