woz Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 dla mnie jest to swietny przyklad na to jak wiele kasy i pracy mozna wlozyc w auto i zrobic z niego kupe[/url] W pelni sie zgadzam. Z tej zlotej e36 to pelen rarytas kibel. No ale nie moglo sie obejsc bez snoopa w ekranie, no i tych bog jedyny wie dlaczego - dolarow przy wlewie. O bracie.... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Cichy zabojca ta E30stka z zewnatrz w oczy sie w ogole nie rzuca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 To nie jest samochod kogos od nas? Bo cis mi sie wydaje ze widzialem go wczesniej w jakims temacie?... http://otomoto.pl/bmw-730-shadowline-manual-v8-sekwencja-C15359495.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 hehe...pewnie mat kupuje e30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 To nie jest samochod kogos od nas? Bo cis mi sie wydaje ze widzialem go wczesniej w jakims temacie?...http://otomoto.pl/bmw-730-shadowline-manual-v8-sekwencja-C15359495.html Po tych wszystkich naprawach auto faktycznie doinwestowane , moim zdaniem warte tej ceny ...... zaraz ktoś powie że mozna kupic E38 w tej cenie a nawet taniej .... jasne że można nawet za 8tyś zł .... tylko taniej wyjdzie kupić świnkę skarbonkę za 8zł :lol: i w krótkim czasie dozbiera się do 20tys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Wydaje mi się, że jakiś rok lub więcej temu była wystawiana już na alledrogo, nawet gdzies fotki miałem na kompie, ale nie mam czasu teraz szukać,spadam do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Wszyscy fury sprzedaja... :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 http://otomoto.pl/bmw-316-bmw-e30-1-6-kombi-93r-okazja-C16223784.html Fajna do latania za ta kaske ciekawe jak stan, moze silnik kulawy. Takie fotele ile sa warte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 dobrze wypas, a fotele w b.dobrym stanie to nawet pod tysiaka potrafia podejsc - od reki dostaniesz 500zl (jesli nie maja przetarc) na oko wyglad, ze fura cala malowana - ale wydaje mi sie, ze cena bardzo dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Po tych wszystkich naprawach auto faktycznie doinwestowane , moim zdaniem warte tej ceny ...... zaraz ktoś powie że mozna kupic E38 w tej cenie a nawet taniej .... jasne że można nawet za 8tyś zł .... tylko taniej wyjdzie kupić świnkę skarbonkę za 8zł :lol: i w krótkim czasie dozbiera się do 20tys coś w tym jest. auto sprzedam jak dostanę tą cenę jak nie to nie, zwłaszcza ,że prace dobiegają końca, jak się sprzeda będzie coś szybkiego. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 CHŁOPACY!!! KUPUJEMY? auto Klubowe?? http://allegro.pl/bmw-3-e30-superstan-wazne-oplaty-i1324970223.html pewnie za chwile nie bedzie i ktos da kup teraz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 CHŁOPACY!!! KUPUJEMY? auto Klubowe?? http://allegro.pl/bmw-3-e30-superstan-wazne-oplaty-i1324970223.html pewnie za chwile nie bedzie i ktos da kup teraz.. Ciekawe za ile kupił skoro to handlarz to pewnie za 800pln żeby klocka zarobić ... Ma jeszcze inne fajne autka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Igla nie jest, wspomaganie, progi smutne.. ale czarna, niby od wujka to auto jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 kevin co drugie na allegro jest od wujka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 No wlasnie sie smieje z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scraby81 Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 http://otomoto.pl/bmw-520-gaz-sekw-tuning-jedyna-taka-C16141188.html Co wy na to? Super paleta kolorów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 nie ten dział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Allegro i inne, więc z norweskiego Allegro: http://www.finn.no/finn/car/used/viewimage?finnkode=25065099&reference=2010/10/22/9/250/650/99_1027855444.jpg W Polsce można kupić kilka za te pieniądze, tutaj niestety to dość normalna cena. 1kr=0.5zł Czyli 100tyś.kr to 50tyś.zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Cena troche masakra. 523i,dupny przebieg (jak na ten silnik),bez skory. Tylko fela rondell i gleba. Acha,i do tego nie shadowline. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 W Polsce można kupić kilka za te pieniądze, tutaj niestety to dość normalna cena. 1kr=0.5zł Czyli 100tyś.kr to 50tyś.zł. Czemu nie wpadają do nas po auta ? Daleko nie ma przecież a skoro można u nas kupić za jedną trzecią ceny ... Są jakieś niekorzystne przepisy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Lepiej by bylo sobie komis w Norwegii otworzyc i tam sprzedawac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Hehe, już z Mordulcem myśleliśmy o takim biznesie. Niestety jest mega zapora, chciałem kupić w Polsce M5 E34 i przywieźć tutaj, ale zarejestrowanie takiego auta kosztuje UWAGA: 150tyś.kr, czyli mniej więcej 75tyś.zł!!! Bardzo chronią swój rynek i cło na każde auto z zewnątrz jest kosmiczne. Jest taki "kalkulator" do obliczania ile kosztuje rejestracja danego auta, pod uwagę biorą moc silnika, pojemność, rok produkcji i wagę pojazdu. Wpisujemy sobie te dane, klikamy oblicz i wyskakuje kwota, dzięki której rezygnujemy z przywożenia auta do Norwegii. Żeby było ciekawiej, mieszkając tutaj nie mam prawa jeździć polskim samochodem, tzn.zarejestrowanym w Polsce, nieważne czy jest mój, czy kogoś innego. Jeśli jestem tu dłużej niż 3 miesiące, czyli nie jestem na wczasach, mam pracę, swój norweski pesel itd, to niestety musze mieć norweskie auto( a te są minimum 2 razy droższe niż w Polsce). Jest wielu odważnych lub niezorientowanych w temacie, którzy jeżdżą polskimi autami dłuzej niż 3 miesiące(mój kuzyn-3lata), a konsekwencje są takie: 60tyś.kr kary, czyli 30tyś.zł, no i autko ma odebrać ktoś kto może się takowym poruszać. OC też jest "nieco" droższe, ja płacę za focusa 1.4 ok.2500zł na rok, samo OC. Naprawy są mega drogie, nie orientowałem się w temacie jak jest z ewentualnymi odszkodowaniami jeśli polskim autem się puknie norweskie, bo nie wiem czy polskie firmy ubezpieczeniowe zgodzą się na wypłatę tak wysokich odszkodowań, więc może trzeba z własnej kieszeni dokładać? Nie mam pojęcia. Wiem, że kumplowi (Norwegowi) wjechali w drzwi w starym audi A4 97r, to za wymianę drzwi i malowanie warsztat wziął 13500kr, czyli niemal 7tyś.zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 (edytowane) A tak jeszcze odnośnie przebiegu co Tomek napisał. Tutaj auta mają przebieg RZECZYWISTY a nie jak w Polsce zmyślony. Nie ma takiej opcji, żeby coś kręcić, bo na każdym przeglądzie przebieg jest wpisany w papiery auta, przy każdym ubezpieczeniu, co roku przebieg jest wpisywany, bo ubezpieczenie wykupuje się na kilometry, oczywiście pojemność silnika i rodzaj paliwa też ma znaczenie, ale ja np.zapłaciłem 2500zł za 12tyś.km. Teraz jeśli ktoś chce sobie cofnąć licznik, a Policja go zatrzyma i sprawdzi, że ma inny niż wpisany w papierach, tzn.zaniżony to ma spore kłopoty. Tu za byle ***** idzie się siedzieć. Przekroczenie prędkości o 30km!!! to utrata prawa jazdy i 8tyś.kr kary(4tyś.zł!!!!!) Czyli przebiegi bardzo często są na poziomie 500-600tyś.km w autach z lat 92-97 co jest normalne, ale w Polsce te same fury mają 170-200tyś.km. http://www.finn.no/finn/car/used/viewimage?finnkode=25377385&reference=2010/11/9/5/253/773/85_1772671778.jpg Ta np. miałaby w Polsce max.220tyś.km przebiegu, bo przecież 99rok. Nikt nie jeździ więcej jak 20tyś.km na rok. Edytowane 17 Listopada 2010 przez E34-Patryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 http://allegro.pl/bmw-325-cabrio-uszkodzony-silnik-i1325502067.html wersja amerykanska, ale bez sensu szpachli tone widac, silnik 1000 , dach pewnie ze 2000, skory z 1500, lakierowanie z 2000zl i dalej pozostaje kiszka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 ale mozna w drugą stronę: zderzaki USA kilka stówek, chyba duże OBC kilka stówek, BBS kilka stówek, blacha i osprzet na czesci i moze cos sie zarobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi