Gość dirty.73 Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 no,serducho od emki,właśnie ,jak napisał Lucius,to jest plus,że komplet,wszystko co potrzeba do swapa na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 dochodzi robocizna za przelozenie, to juz nei wiem czy nie lepiej by sie matiemu oplacalo sprzedac swoja i szukac takiej m3... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 dochodzi robocizna za przelozenie, to juz nei wiem czy nie lepiej by sie matiemu oplacalo sprzedac swoja i szukac takiej m3... Tak dużo tej robocizny dla kogoś kto coś się łapie w temacie i ma wszystko pod ręką ... No i jeszcze zostaje trochę własnych gratów do sprzedania a za w miarę normalne M3 trzeba dać trzy dychy , prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Jedna niedawno stala za 25 o ile sie nie myle. Ciekawie wygladala, motorsporty, vadery (czy jakos tak, beznadziejna nazwa...) i to w jasnym kolorze, granatowy lakier, ladny egzemplarz na pierwszy rzut oka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 "Śmieszna cena jak za auto w takim stanie, brak przeglądu". Kabareciarz I jaki miłośnik gazu, chyba mógłby o nim mówić godzinami, hehe. http://otomoto.pl/bmw-325-ladna-e-30-325-C15191383.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 14 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2010 Kurde dzis ladny dzien na ogledziny tego E30 ale chyba się nie udało ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scraby81 Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Autko sie ładnie prezentuje na pierwszy rzut oka ale właściciel już nie bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 wsrod mldych ludzi - wzor e36 http://otomoto.pl/bmw-318-C16158332.html dla mnie maxikicha :drunk: chociaz troche funduszu i pracy pewnie poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scraby81 Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Masz racje jest sporo pracy i serca wlozone ale tak jak to napisal to jest SHOW CAR tylko dziwi mnie laczego jest tam lpg..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Jeśli dobrze pamiętam to tą E36 widzielismy na zlocie w hradec kralove w 2006 , dopracowana konkretnie ..... stylistyka .... no cóż każdy ma inny gust ale aż tak fatalnie nie wyglądała z bliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 http://otomoto.pl/bmw-318-m-technic-ii-C16049522.html baaaardzo długo się już sprzedaje... Może dlatego ze z MT2 to ona ma tylko dokładki przód i tył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Bardzo ladny kolor ma, no i jest slawna, niegdys wystepowala nawet w W11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 wsrod mldych ludzi - wzor e36 http://otomoto.pl/bmw-318-C16158332.html dla mnie maxikicha :drunk: chociaz troche funduszu i pracy pewnie poszlo dla mnie jest to swietny przyklad na to jak wiele kasy i pracy mozna wlozyc w auto i zrobic z niego kupe, na e46 fest tez byl taki gosc z niebieskia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Rush ta niebieska co wkleiles zdjecie gosc juz sprzedaje zderzaki, blotniki, felgi czyli chyba poszedl po rozum do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Ja nie wiem jak takie cos pod macha mozna zrobic z czystych kwestii nazwijmy higienicznych, przeciez kurde to w kolko jest czorne jak nieboskie stworzenie... no chyba, ze ktos lubi miec nadmiar pracy i niewidocznego efektu ale kola ma ladne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 rush ta niebieska jeszcze jest do odratowania strasznie mi sie nie podoba to cos co zrobil pod maska... skojarzylo mi sie to z taka blekitna calibra (democar blitz`a) ze swiatlami z przodu i z tylu od peugota dobrze ze wlasciciel sobie przemyslal temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 wsrod mldych ludzi - wzor e36 Wypraszam sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 na e46 fest tez byl taki gosc z niebieskia.. a to nie ten gościu co(pokazywali go w tvn turbo) podniecał się gwintem ta-technixa :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 był na tuningowisku też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 http://allegro.pl/e30-5-0-v12-manual-m-technik-bh-rarytas-i1322994150.html Szkoda, że silnik przykapca, żwawo musi przyspieszac.. mialem taki motor w 750iL ale E38 a tu ten starszy 5.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 w tej budzie to musi niszczyć,dzwoniłeś może........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Gość zrobił to o czym zawsze myślałem, 12 baniaków w E30 coupe. Zastanawiam się za ile pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Hehe jazda straszna Napisal, że interesuja go konkretne propozycje wiec mozna dzownic albo bedzie TAK albo śmiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 ten motor jest świetny... e30 dobrze z nim nie będzie jeździć ale projekt bajka i dla samego faktu posiadania i mielenia na każdym biegu warto go mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 e30 sportsitze - sedan/kombi do obszycia na razie 1zl http://allegro.pl/bmw-e30-sport-sitze-sedan-i1311400190.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi