Tomek v8 Opublikowano 31 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2010 (edytowane) Pierwszy raz spotykam sie z: "niestety dokument m3". Przyblizy mi ktos o co chodzi? E30 M3 Johnny Cecotto (a dokladnie Cecotto/Ravaglia) to byla limitowana edycja produkowana tylko przez chyba 3 miesiace w 89r. Kazdy egzemplaz charakteryzowal sie tym (oczywiscie nie tylko tym),ze mial na srodkowej konsoli numerowana plakietke z autografem Johnego Cecotto (bylego kierowcy BMW w DTM).Lacznie tej wersji wyszlo tylko 480 sztuk + 25 sztuk z kierownica po prawej stronie wersji Ravaglia . Wyszlo tez 50 sztuk w Szwajcarji z nienumerowanymi plakietkami. Z tym "niestety dokument M3" to chyba chodzilo o to,ze byc moze nie ma na to papierow,ze to prawdziwe Cecotto. I to by sie w sumie zgadzalo ,poniewaz : -Cecotto nie wychodzily w czarnym kolorze -Mialy tylko czesciowa skore (on ma pelna ) -Silniki mialy moc 215 KM (on ma 240KM) Od wrzesnia 89r do Grudnia 90r byly tez dostepne wersje M3 z wyposazeniem Cecotto, one mialy tez nienumerowane plakietki (byc moze to jeden z tych,bo ten w ogloszeniu nie ma numerowanej). Ile ich wyszlo tego niewiem. Tak wyglada nienumerowana plakietka Cecotto Szwajcaria : Tak wyglada numerowana plakietka: A tak u naszego bohatera : Najlepiej byloby zapytac goscia o miesiac produkcji. Albo poprostu o co chodzi z tym : "niestety dokument M3";) Edytowane 31 Października 2010 przez Tomek v8 Blad ortograf. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 http://moto.allegro.pl/bmw-320i-idealne-z-niemiec-i1301347019.html bardzo fajna e30, ciekawe wyposażenie ... i bardzo fany kolor jak ktoś szuka e30 - to myślę, że znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Wyglada na zadbane ale pytanie do tych bardziej obeznanych w cenach, nie za drogo :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Wyglada na zadbane ale pytanie do tych bardziej obeznanych w cenach, nie za drogo :> Jak za sedana to dość drogo , coupe pewnie poszło by w kilka godzin , chociaż malowane progi to nie taka igła z niej chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Wyglada na zadbane ale pytanie do tych bardziej obeznanych w cenach, nie za drogo :> Wydaje mi sie,ze chyba cena nie jest przesadzona ,liczac jeszcze koszty rejestracji. Auto wyglada na zadbane,fajny oryginalik.Ciekawe jak chodzi silnik. W niemczech takie auta tez juz nie sa takie tanie.Wiadomo,jest ich coraz mniej. To samo bedzie pewnie z cenami E32 i E34. Jak ktos zna sie na rzeczy to nie pusci takiego auta za 500 eurasiow. Ale byc moze ktos ma odmienne zdanie na ten temat bo ja cen takich aut w polsce nie znam, ale w polnocnych niemczech tam gdzie ja mieszkam 2000 euro za E30 w takim stanie to wcale nie wygorowana cena. No coz,skoro duze fiaty kosztuja nawet 12000-13000 zl,to dlaczego E30 nie mialaby kosztowac 9000? Np ta E30 : http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?lang=de&id=128726845&pageNumber=1&tabNumber=2&picture=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 http://moto.allegro.pl/bmw-325-e36-cabrio-kozak-gwint-skora-okazja-i1286037541.html jaka ocena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 http://moto.allegro.pl/bmw-325-e36-cabrio-kozak-gwint-skora-okazja-i1286037541.html jaka ocena? ogolnie 5 + za felgi, - za przebieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 ktoś chyba się pomylił z tą ceną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 ktoś chyba się pomylił z tą ceną... To auto było omówione na syndykacie , jak znajdę opis to wrzucę ale fakty są takie że paździerz jakich mało więc nikt się nie pomylił z ceną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Rozpisal sie rowniez na temat auta.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 I nie wie nawet jaka ma moc dokladnie, jak juz widze cos takiego to mi taki sprzedajacy smierdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 http://otomoto.pl/bmw-530-bmw-e34-bbs-rs-4-4i-C15981875.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 nawet ładna, ale bez wodotrysków... w lewej lampie krzyż jest krzywo wstawiony :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 jak szukałem swojego maleństwa była już wystawiona na allegro, nie byłem nawet jej oglądać po rozmowie ze sprzedającym, kto zadzwoni ten się przekona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Generalnie te fele sa piekne, juz to gdzies pisalem, ale zloty kolor jakos mi pod moj gust nie podchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 http://allegro.pl/show_item.php?item=1305043383 dobra cena za ori gwinta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Ci co mają 3ki to mają zaje**e z tymi gadżetami. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Luks a ja szukam do E39 i nie ma firmówek w dobrej cenie cholera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Ci co mają 3ki to mają zaje**e z tymi gadżetami. :wink: tak ale tylko od e36 w góre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 jakiś czas temu widziałem do e30 też gwint w dobrej cenie, fakt ,że poszedł w jakąś godzinę ale się zdarza, znajdź mi gwint do e32 firmówkę która kosztuje normalnie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 akiś czas temu widziałem do e30 też gwint w dobrej cenie Mateusz weź doprecyzuj w dobrej cenie bo z tego co wiem to takie gwinty do E30 to wydatek minimum 2tyś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 (edytowane) co do ceny gwintu nie pamiętam dokładnie bo nie szukałem ale jakoś tak w miarę przyzwoicie. jak ktoś szuka e36 to jest dobra okazja do kupna, autko mojego kolegi, śliczny kolor, http://otomoto.pl/bmw-320-C15633168.html silniczek pięknie cyka i zawieszka też w ładnym stanie, ogólnie autko prezentuje się dobrze, do oddania za jakieś 6.5tys idealna nie jest ale cena jest naprawdę miła. Edytowane 4 Listopada 2010 przez mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 jak ktoś szuka e36 to jest dobra okazja do kupna, autko mojego kolegi, śliczny kolor, :?::?:,albo mnie wzrok myli,albo auto z widzenia znam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 być może, jeździ po Wrocławiu i Bolesławcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 nie tylko bolesławcu,bo zawsze jak ja widzę to stoi na podwórku pod domem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi