Kosa Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 http://moto.allegro.pl/bmw-320-coupe-tuning-i1256545308.html -80 :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 -80 jesli jamex to moze byc... maja tam inny rozmiarowke i linijke wygieta w luk u mnie jest -60!!! mam na paragonie, ktory dostalem od sprzedjacego auto, a stoi jak koza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Kurde kurde ładne E30, ogladal kto je, moze bym wciągnal... tylny zderzxak na pewno bym wy*****. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 biała wygląda na zaniedbaną i po przejściach;/ ta na baze-naprawdę ciekawy projekt z tego można zrobić-wrzucić choćby m20b20(albo mocniej:) )i na klasyka...bbsy szprychowe,YH i nic tylko pucować i chuchać czarna-gdyby zmienić środek to ok.Czułbym się jakbym miał zaraz asfalt wylewać... 330-tylko cena jest smutna;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Ta czarna elegancka, cos dziwnie mala cena. Fakt ten tylny zderzak to tam pasuje jak piesc do oka, ale problemu z wyrzuceniem by nie bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 5 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2010 Zainteresowala mnie ta z Kudowy, troche srodek wolalbym oryginal. Widac też parchy na tylnim blotnik jednym i drugim, ech ma ktos blisko by ogladnąc je?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 klasyka http://otomoto.pl/bmw-x6m-bmw-x6-m-hamann-600-ps-C14921828.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 No to popatrz na to: klasyka http://otomoto.pl/bmw-x6m-bmw-x6-m-hamann-600-ps-C14921828.html dodaj +/- 15-20 lat i jesteśmy na miejscu To jest auto koncepcyjne itp. Moi Rodzice jeżdżą Renault Megane II, którego CONCEPT powstał na początku lat 80 jako szkic. Produkcję rozpoczęto w 2002 r. P.S. ale dalem dupy. Admin. HELP to miało być tu: http://www.maxbimmer.pl/threads/12017-amazing-tuning dirty.73 dzięki za link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 7 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 hamman zawsze wymysli cos co jeszcze poprawi M pakiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Cudne po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 zanjomy sprzedaje fajne BBS RC: http://allegro.pl/piekne-bbs-rc-090-8jx17-po-renowacji-rarytas-i1266461183.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Sliczne, szkoda ze 17stki a ile chce od reki??> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 (edytowane) płaskie od strony piasty... idealne na nawiert na 4x100 trochę policytuje Edytowane 8 Października 2010 przez tazunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Ciekaw ile osiągną na końcu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Panowie na tyle co ja sie znam na bmw to wiem ze taka cena jest mega zanizona... czy moze warto ?? co o tym myslicie ?? http://moto.allegro.pl/bmw-540-e39-wroclaw-okazja-manual-i1266586933.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 co do tych RC sprzedaje je koles u ktorego robilem wszystkie kola, takze robota na pewno profi tazunio tez o tym myslalem mowil ze nie ma problemu ale jeszcze RM'y potrzymam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Ale 17 faktycznie malo hehe chociaz wygladaja nieziemsko, polerka elegancko wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 co do tych RC sprzedaje je koles u ktorego robilem wszystkie kola, takze robota na pewno profi tazunio tez o tym myslalem mowil ze nie ma problemu ale jeszcze RM'y potrzymam Ten sam koleś z Żurawiny robił moje koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 http://moto.allegro.pl/bmw-628-csi-e24-i1263841797.html klasa tych modeli mnie osobiście powala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 czechu takie byś wrzucił http://allegro.pl/hartge-20-oryginal-rant-pooler-bmw-5x120-i1255429739.html wszystko co chcesz mają chociaz wzór wolalbym taki mniej pełny, ale ciekawe.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 (edytowane) Ten sam koleś z Żurawiny robił moje koła. z Żórawiny i nie robil ich , tylko je delikatnie poprawil (przepolerowal) bo ja nie mialem czasu zeby to zrobic samemu ale ogolnei nie ma sie co czepiac Edytowane 9 Października 2010 przez Mazi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Kevin cholera ale mi kola podrzuciles Swietne sa Chociaz ja ostatnio zastanawiam sie nad takimi jak maja Kozin i Edu w swoich, tyle ze 19". Widzialem E60 w jednym ogloszeniu na nich i wygladala ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 9 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2010 Ok ok ok, ja teraz latam na 20stkach pare dni i luks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 A na jakich 20? jakies foto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Glupio pisac ale w A8 na 20stkach tylko ciii... Dzis bede robił fotki wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi