czechu Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Ja tez tak zawsze mialem, ze cos mi zaczynalo chodzic po glowie a pozniej stalo w garazu wiec teraz nie ogladam bo w moje 5 troche juz kasy poszlo wiec nie bede szalal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 "Jakie 10? Ja naliczylem 9, a z nich 3 jeszcze mam Ale jest ktos jeszcze szybszy od nas! Lucius, gdzie jestes?? " No ja też chętnie bym zatrzymał Touringa:)dąże do e30,e34,e32 w tym samym kolorze i dwie ostatnie z v-kami:)ładne zdjęcia rodzinne byłyby:) Powiem cio ze jak widze taki samochod z takim przebiegiem to szukam dalej... No ja nie patrzę od dawna na przebieg,tylko co auto sobą prezentuje."cena i przebieg do negocjacji" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Tak, ale gdyby przebieg byl np 300tys to ok, sprawdzasz stan itd. Tak jak Chiccoo kiedys pisal, te wieksze przebiegi sa wieksze, ale co z tego jezeli byly robione na niemieckich autobahnach. Ale jezeli widze ze silnik byl krecony, to z gory zakladam, ze 80% tego co koles bedzie mi mowil to rownie dobrze moze byc kit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 http://moto.allegro.pl/mvr-magnum-19-bbs-oz-bmw-3-5-7-opony-i1212271826.html jak wam sie widzi taka felga w mojim aucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 edu trzeba by jakas fotoszope zrobic i polukac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 edu trzeba by jakas fotoszope zrobic i polukac[/QUOgrzebie po necie i szukam e46 na takiej feldze Kurde zebym mila jeszce czas na zabawe fotoszopie http://www.dtmpower.net/forum/attachment.php?attachmentid=1610&stc=1&d=1006276329 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 Ogolnie to jestem ciekawy jak Ci sie bedzie jezdzilo E46 na 19" ja do siebie mysle nad 19 ale pewnie i tak bedzie 18 a co do wzoru - fajny, bo prosta, 5 ramienna felga dla mnie najladniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 ja znowu wole felgi jak najpelniejsze, ale kwestia gustu... co do tej felgi to mi sie nie widzi - twoja wyglada lepiej, moze zapodaj jakas oryginalna 19-tke np z x5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 ja znowu wole felgi jak najpelniejsze, ale kwestia gustu...co do tej felgi to mi sie nie widzi - twoja wyglada lepiej, moze zapodaj jakas oryginalna 19-tke np z x5 Nie mam jeszce dokladnego pomyslu na fele ale kreci mnie fela od m5 http://img206.imageshack.us/img206/7231/feleodm5yb9.jpg http://moto.allegro.pl/bmw-oryginal-19-e34-e38-e60-e63-e65-5-6-7-polerka-i1214431769.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 ta druga jest zaje..ista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 ta druga jest zaje..ista Tylko pytanie czy to mi podpasuje z tymi oponkami dystanse jak nic trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 edu jezeli patrzymy na oryginalne fele bmw to moim zdaniem jak fela jest robiona pod konkretny model to jakos ten model najlepiej z nia wyglada, oczywiscie sa wyjatki, ale zadne z tych co pokazales nie wygladalyby lepiej od Twoich... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 8 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2010 kazdy ma inne zdanie kazdemu cos innego sie podoba i tu jest pies pogrzebany Na Bmw Sport zostalem pojechany za te felgi od kazdego po calosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 to co sie obcych sluchasz? ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Ale ta fela to stary śmietnik wzór przecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Ale ta fela to stary śmietnik wzór przecie. o ktorej teraz piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 o tej chromowanej calej pelnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 no ja też w życiu bym jej do e46 nie wpakował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Basrdzo podobne a nawet identyko sa w ursusach i zetorach ten sam wzór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 a mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Eeee... te na pewno Ci się nie podobają http://moto.allegro.pl/bmw-oryginal-19-e34-e38-e60-e63-e65-5-6-7-polerka-i1214431769.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Nie wiem, ,jakos specjalnie nei przemawia do mnie ta felga. Twoje mi sie bardziej podobaja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Nie wiem, ,jakos specjalnie nei przemawia do mnie ta felga. Twoje mi sie bardziej podobaja.. To Zostane Przy Tym Wzorze Tylko zmienie wielkosc Na 19 Cali I profil 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 profil 35-mniam:)da się na tym jeździć po Wrocławiu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 profil 35-mniam:)da się na tym jeździć po Wrocławiu? Da 10km/h Wysokosc fotela na maxa glowa przyklejona do szyby i jedziemy http://img376.imageshack.us/img376/780/mojapadlinajn8.jpg Nie ma co naduzywac tego dzalu na wlasne potrzeby koniec tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi