mati Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 3 stowki za 40 min skyline`m? http://moto.allegro.pl/item1187001299_prezent_drift_kurs_drifting.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eazzy Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Trochę drogo ale pojeździć Skyline'm............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 3 stowki za 40 min skyline`m? 40 minut na pełniej piź*zie za 300 zł to dużo?? weź pod uwagę tylko spalanie i to ,że przy oooooostrym pałowaniu nie wyjdzie na poziomie 15 litrów tylko "lekko" większe.no i ktos musi na tym zarobic,wkońcu daje swój samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Ja tam wolalbym na co innego przeznaczyc taka kwote Podziwiam drifterow za ich wyszkolenie, ale drift sam w sobie mnie nie kreci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 moim zdaniem cena spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 http://otomoto.pl/bmw-330-drift-street-turbo-500km-C14401549.html ciekawe jak to jedzie, ale ogolnie driftowoz i nie podoba mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2010 pewnie niezle zamiata tylko pozazdroscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 To cos na masce wyglada jak wysypka na czole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 taa...wyglada jak trędowata;/ trochę szkoda auta.... wracając do głoszenia o voucher-w 40minut nauczą jak driftować350konnym skylinem?no przecież to brzmi zbyt niedorzecznie.Tak wynika z treści ogłoszenia a przecież wiadomo,że to bullshit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 coś tam się zawsze nauczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 coś tam się zawsze nauczysz Myślę, że Tobie kilka kursów się przyda. Zanim znowu staniemy na kresce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Myślę, że Tobie kilka kursów się przyda. Zanim znowu staniemy na kresce taaa... z toba na kresce stawac to watpliwa przyjemnosc chociaz dla zabawy chetnie bym stanał ale mnie bardziej jednak kreci drift (co nie znaczy ze nie lubie cwiartki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Myślę, że Tobie kilka kursów się przyda. Zanim znowu staniemy na kresce spoko spoko, ja się szybko uczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2010 spoko spoko, ja się szybko uczę Smierdzi mi tu nielegalnymi wyscigami Nie Ladnie chopaki Tak Beze mne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 coś tam się zawsze nauczysz taaa...że nie wciska się gazu do końća w aucie,ktorego nie znasz:)i ile kosztuje naprawa skyline'a:) ekhm-jak jakiś wyścig to dajcie znac...nie bądźcie samolubami;p klub was wspiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Smierdzi mi tu nielegalnymi wyscigami Nie Ladnie chopaki Tak Beze mne ... i beze mnie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 a co chłopaki przyjechalibyście do Polkowic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 jak będzie konkret-to czemu nie?ile to km? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 18 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2010 a co chłopaki przyjechalibyście do Polkowic? powiedz kiedy to czemu nie 40 min i jestem oczywiscie jak nie bedzie korkow na Zakopiance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2010 10 postów bezsensownego off'a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 http://moto.allegro.pl/item1197111198_bmw_m5_e28_rarytas.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Mmmm Cudenko I ta moc ktora moze osiagnac 316km Tylko pozazdroscic temu co kupi ://;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Piękne auto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Oczy mi wyszly na wierzch ciekawe za ile pojdzie, jakbym mial fundusz to na pewno bym sie skusil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 20 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2010 To spojrzcie na to, szczegolnie na cene ;> http://otomoto.pl/bmw-m5-e-28-rarytas-m5-power-C13385618.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi