Tomski Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 ladna felga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Japierdzielę...sprzedaje to chyba absolwent Akademii Sztuk Pięknych z wydziału Rzeźbiarstwo który odpadł po pierwszym semestrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 amatorzy gwiezdnych wojen sie klaniaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 E60 jakich malo, lepsze od mojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 W tym temacie wrzucamy "CIEKAWE" ogłoszenia warte zainteresowania i kupienia Do polewania z takich wynalazków jest założony "WIEJSKI TUNING" ja nie wiem ile razy trzeba przypominać o co chodzi w tym temacie statki kosmiczne wrzucajcie tam jak Mordulec napisał :!: poza tym co WRZUTA ma wspólnego z allegro lub innymi ogłoszeniami :!: :!: jaja jakieś, ciężko zrozumieć przesłanie tematu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 http://otomoto.pl/bmw-318-swap-m54b28-C13181309.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 Fajnie, ze zeswapowane, ale generalnie to mi sie nie podoba... Szczerze mowiac to na troche zaniedbane wyglada, moze to wina fotek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 http://moto.allegro.pl/item1150407924_bmw_e30_klatka_przygotowane_do_sportu.html ktokolwiek widział,ktokolwiek wie....z jakiegoś klubu?Moje nowe nocne marzenie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 To juz o wiele ladniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 cowy na to? oczywiscie nie patrząc na przebieg... http://moto.allegro.pl/item1165496402_bmw_323_ci_170_km_ksi_serwisowa.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 trochę gościa w ps'isie z kolorkami poniosło...ja rozumiem podkręcić,no,ale to aż trochę boli... nierówne krawędzie,drzwi dziwnie wyglądają...paskudna tapicerka;/ no i to NIE jest BIAŁE E30!!!! -zauwazyłeś?;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 26 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2010 :shock: nieeee? eee to sory ale jesli chodzi o sama bume to musze powiedziec ze mi sie podoba... chociaz przypadkiem ustrzelona na allergo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Podobno zadna fura nie lubi stluczek tak jak zielona a z zielonym srodkiem to juz w ogole dzwon za dzwonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 ja bym tam wolał taka e30 juz z m54 niz m20 używane w różnego rodzaju zawodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 Podobno zadna fura nie lubi stluczek tak jak zielona a z zielonym srodkiem to juz w ogole dzwon za dzwonem moja Zielnina nie ma tej przypadłości:) pewnie dzięki beżowemu wnętrzu:wink: biała rządzi...o,mati-chyba upolowaliśmy maskotkę klubowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 ja bym tam wolał taka e30 juz z m54 niz m20 używane w różnego rodzaju zawodach Pewnie że tak , zgadzam się w 100% , ta biała to jakiś paździerz , takie auta robi się samemu wtedy wiesz na czym stoisz a nie że ktoś zrobił , napieprzał nią po torze aż się znudziło a teraz sprzedaje , nie dzięki za takiego "rodzyna" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kier4s Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 to i ja zapodam http://www.ppuh-mat.pl place zabaw, dostawa gratis!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Profesjonalny transport Motocykli i nie tylko, takze poduszki powietrzne dla motocykli. Cena luks. ja bym takiego foto nie wstawił. http://www.moto.allegro.pl/item1155207993_transport_motocykli_quadow_skuterow_dolnyslask.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Profesjonalny transport Motocykli i nie tylko, takze poduszki powietrzne dla motocykli. Cena luks. ja bym takiego foto nie wstawił. http://www.moto.allegro.pl/item1155207993_transport_motocykli_quadow_skuterow_dolnyslask.html A dodatkowo na inne aukcji ma wystawionego tego fiata w którym fota była zrobiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 "posiadam gps" dobrze ze napisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 te zbędne km to umówmy się ,tak?:wink: jak Hołek prowadzi to zawsze jest wir w baku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 28 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2010 Ale cene daje niska, chociaz jak ja bym mial jakis towar tak wiezc to by mi wszyscy pomahali na do widzenia No i posiada GPS to juz jakas powazna firma Ciekawe czy ma CB :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 29 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2010 Ciekawe czy ma CB :> nie posiada po prostu nie przekracza predkosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 Hiihihhihi dobre, a tu na gorące dni ŻUBR wskazujący równą prace silnika http://www.moto.allegro.pl/item1170491629_bmw_320d_136km.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 30 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2010 ciekawe czy mruczy jak żubr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi