Wilkov Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 nie wiem czy plakac czy wymiotowac.... pewnie,gdyby jakiś dibry drifter to dostal w swoje ręce to by pośmigal:) swoją drogą zimą to "początkujacy drifter"może mieć co robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Imydz idzie w parze z moca krotko mowiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ-730 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Nie chce nic mówić ale już był w tym temacie... Coś go kolo sprzedać nie może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 wy sie nie znacie ! tu chodzi o mlodych drifterów zesonowych to znaczy mniej wiecej od listopada do lutego kiedy jest snieg ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 wy sie nie znacie ! tu chodzi o mlodych drifterów zesonowych to znaczy mniej wiecej od listopada do lutego kiedy jest snieg ! hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2010 Nie ma to jak driftowanie bolidem o mocy 115 KM... nie no trzeba jeszcze doliczyc jakies 15KM za lakier, kolejne 5 za aerograf na masce i jakies 30 za fotele Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 no to już jest wyrywa wnętrzności przy starcie w takim razie:)biorę...swoją drogą,ja się nie moge nadziwić skąd ludzie biorą tak oczo...kolory?przecież na to się nie da patrzeć dłużej niz 20sekun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1102480126#gallery ciekawe auto.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Widac, ze zadbany. Generalnie marzy mi sie jakas taka 4-ro litrowka, ale jeszcze przyjdzie na to czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Ale to E30 jest wyk....iste! Piękna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 autko ciekawe... na pierwszy rzut oka wyglada ze jest zadbane. podoba mi sie felgunek. no i oczywiscie + za silnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?id=131919754&pageNumber=1 Trzymajcie mnie bo tam pojade i zrobie z nim porządek. Nasuwa się jedno pytanie : "co autor miał na myśli?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 Do kasacji go dasz? Zwiesniaczyc M Pakiet hmm do Mam Talent go dac... Ladna fura ladny silnik to ktos musial dostac mlotkiem w leb A znajac zycie teraz kupi E60 i tez przerobi na bolid klasy swiatowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 2 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2010 ja wiem...to jest przeróbka w stylu"samuraj zbierający się do lotu"...przyczajone bmw,ukryta honda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Panowie...oddam nerkę w dobre ręce...zakochałem się! oto wybranka: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C13948634 dla mnie jest piękna...zmienilbym tylko silnik,kierę i gałkę zmiany biegów,poza tym...jest cudowna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Też ją dzisiaj widziałem, przykuwa wzrok. Piękna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 zdjęcia dobrze zrobione,wcale taka piękna nie jest ,przedni zderzak wygląda na laminat(i ta siatka ala IC)na dodatek z tyłu taka "ruła" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 Na mnie też żadnego wrażenia nie robi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 3 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2010 mi się po prostu marzy alpen weiss w e30...zachorowałem jak kiedyś zobaczyłem ładnie zrobioną i teraz każda,która jest choćby namiastką...wiecie jak to jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 Ze zdjec ladna, ciekawe jak w praktyce :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 na pierwszy rzut oka wyglada super... trzeba by bylo sie blizej przyjrzec. ogolnie tez mi sie podoba taka e30.... w koncu klasyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 płączenie calibry i BMW: BMlibra http://moto.allegro.pl/item1106310952_tuning_bmw_e36_jedyna_na_allegro.html aerograf + alkohol lub inne srodki odurzające = http://moto.allegro.pl/item1110932631_bmw_tuning.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 4 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2010 To drugie to chyba folia nie aero bo coś tam napisane "Vinyl" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 5 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2010 Plug z przodu i zima bez problemu... Ludzie widac maja kase na tuning Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIEGO E30 Opublikowano 6 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2010 Jakiś debil to musiał pisać: zmienione zostało,zostało,zostało , w kazdym wierszu te wyrazy się powtarzają.Jednym słowem auto zostało zmienione i zwieśniaczone :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi