pawelo Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 http://moto.allegro.pl/item1092953338_dwie_e_30_po_lekkim_tuningu_320_coupe_325_sedan.html#gallery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 http://moto.allegro.pl/item1092953338_dwie_e_30_po_lekkim_tuningu_320_coupe_325_sedan.html#gallery Chciałem coś napisac głupiego ale w aukcji stoi "Jeśli się komuś nie podobają auta to proszę zachować opinię dla siebie i nie pisać głupich komentarzy." więc się powstrzymam i zachowam opinie dla siebie :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 mi sie nie podobają.i tyle. nie będe siedzial cicho:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 25 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2010 no rzeczywiscie: "po lekkim tuningu" a komentarz -jak kolega wyzej- zachowam dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 26 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2010 A ja dorzuce 5 groszy i powiem, ze driftowoz pelna geba i pewnie sie za***iscie zbiera, bo ma wydech na srodku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 (edytowane) Znalazlem przypadkowo. Co tu powiedziec - az slinka leci..... http://moto.allegro.pl/item1094829383_bmw_e30_v8_m_technic.html mozna sie wzorowac jesli chodzi o prace nad fura: http://www.bkb.bydgoszcz.pl/forum/viewtopic.php?t=4683&postdays=0&postorder=asc&start=0 Edytowane 27 Czerwca 2010 przez woz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Znalazlem przypadkowo. Co tu powiedziec - az slinka leci..... I mówisz że zupełnie przypadkowo wpisało ci się w wyszukiwarkę "e30 v8" ? Hmmm... ciekawe:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 I mówisz że zupełnie przypadkowo wpisało ci się w wyszukiwarkę "e30 v8" ? Hmmm... ciekawe:mrgreen: He he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 wozu,ale Tobie się dziwne rzeczy zdarzają... podejrzewam,że 2egio lipca na bramie toru będzie karteczka-"w dniu dzisiejszym,z powodu wyjazdu zarządcy-tor nieczynny":) trochę daje po oczach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 I mówisz że zupełnie przypadkowo wpisało ci się w wyszukiwarkę "e30 v8" ? Hmmm... ciekawe:mrgreen: nie, ale z kryteria wyszukiwania od 3200 do 5200 jakos mi dziad wyskoczyl Lukasz, moze sobie kupisz, bedziesz mial na wypadek gdybys potrzebowal zapasowych czesci do 4.0 lub skrzyni w swojej e34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Lukasz, moze sobie kupisz, bedziesz mial na wypadek gdybys potrzebowal zapasowych czesci do 4.0 lub skrzyni w swojej e34 Po oglądnięciu całego wątku na tym Bydgoskim forum jestem pewien że za mniej niż 20tyś gość nie sprzeda , a z resztą ja już nie mam gdzie stawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 20??? Ja jestem swieto przekonany, ze na mniej niz 30 jej nie odda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Minimalna cena jest 35tyś bo pytałem telefonicznie z ciekawości :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 35tys. ale moze być warto za takiego cukiereczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Powiem szczerze, ze gdybym szukal e30 dla siebie i mialbym takie siano do przeznaczenia, to nie zastanawialbym sie. Moim zdaniem jest naprawde wzorowa. Nowy samochod, tylko ze e30.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 27 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2010 Cudo felgi jak dla mnie srednie, ale silnik wszystko wybacza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 Minimalna cena jest 35tyś bo pytałem telefonicznie z ciekawości :mrgreen: Lukasz, moze spytaj sie goscia czy wzialby 3 samochody od ciebie w zamian? moze zbiera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 i zlozy z nich kolejną torpedę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 28 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 i zlozy z nich kolejną torpedę Nie musiał by , wśród tych trzech już jest jedna torpeda :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 heh,wiem,ale jakby do e36 przerzucić tę cudną V8 to by się taki maly diabel zrobil:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 do e30! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilkov Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 no to by byla bajka,ale z tego co kojarzę to Lucius posiada tylko e34 w kilku egzemplarzach i e36:) wybór pod wzgledem masa/moc jest zatem rozwiązany:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Wilkov e36 sprzedałem zaraz po twojej wizycie u mnie więc na tą chwilę ostały mnie się tylko trzy piąteczki ,he he A tutaj coś fajnego żeby nie robić OT : http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C13754286 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekura Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 "Auto w sam raz dla młodego driftera" to jest najlepsze w opisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2010 Nie ma to jak driftowanie bolidem o mocy 115 KM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi