kaspri84 Opublikowano 8 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2010 A wiec po kolei: Z tego co moja wiedza mi mowi to Alpina B11 posiadala silnik M30 ale o mocy 254KM a nie 230KM. Kolejna sprawa to jesli to org.to czemu wlasciciel nie pochwalil sie tabliczka z nr.itp. Na moj gust to nie org.ale brzydka nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11832566 nie ma to jak //M pakiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 :mrgreen:hehe po prostu full Mtech... nom brakuje tylko kilku elementow, a my sie czepiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=953483788 Co myślicie o tej ciekawostce?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 ciekawostką jest to, że jest w dziale sprzedam, więc po co dodatkowo promować tym dziale ?? :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 :mrgreen:heheh no kolega chcial na wszystkie mozliwe sposoby wypromowac swoje auto i nie wyszlo... :mrgreen: swoja droga to zadna ciekawostka tylko kombi, mowi sie na takie auta K-O-M-B-I (ewentualnie w BMW - touring), auta te charakteryzuja sie pojemnieszym bagaznikiem i wyzszym tylem nadwozia :-P :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 10 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2010 Dlaczego nie wyszło? Mysle ze benzyniak 143KM na białej skórze w czarnym lakierze jest czyms oryginalnym i ciekawym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Auto wyposażone w bezawaryjny (jak to bywa w dieslach) silnik 2.0 o mocy 143 KM !!Realoem pokazuje N42B18.. Rok produkcji (1900 - 2100): 2002.. realoem 10.2001.. porażka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 kolega Kevin nie wychwycil ironii... ten dzial slabo sie nadaje do promowania swoich ofert, taki dzialem jak wiesz jest dzial z ogŁoszeniami, akurat na tym dziale tak w 80% wysmiewamy sie z wypocin Allegrowiczow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Jak widać zaczynam pisać na forum a dużo pracy nie pozwala dokładniej przeczytać sens działu, ale faktycznie warto będzie dokładniej się zagłebić i pisać w odpowiednich działach. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 moze to nie samochód ale............. http://www.allegro.pl/item941755712_latajacy_dywan_jedyny_taki_okazja.html#gallery :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Ktoś miał dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Co myślicie o takich produktach? http://moto.allegro.pl/item922740085_wahacz_gorny_lewy_bmw_5_e34_e_34_kompletny.html szczerze to przejechałem sie nie raz na SACHS i LENFORDER....znajomi to samo. kumpel robił wszystko na LEN.. i dzisiaj ma wszystko wywalone a różnica w cenie 3 krotna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Przemo nie ma nad czym sie zastanawiac ja latam na całym takim zawieszeniu ala NONAME i przelatałem na tym rok i nic nie klekło Wiec nie widze sensu płacic tak jak napisałes za wahacz x3 skoro masz praktycznie to samo za 70-90zł Generalnie jest tak ze tuleja sie nierozpadnie , predzej poleci swożen ale to juz nie ma reguły na wrocławskim poligonie nawet jak orginała zamontujesz to i tak moze sie sypnac tak samo jak ten NONAME Jak chcesz to podjedz sobie do Smardzowa koło Olesnicy tam jest chyba firma MotoHit jesli dobrze pamietam i maja od reki te wahacze za komplet góra + dół + łacznik stabilizatora za 2 strony zapłacisz koło 350zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 No właśnie chyba tak zorbie. Dolne mam nowe. Gosciu od którego kupiłem wymienił przed sprzedaża.... Jak wpade w mega dziurę to tak samo urwę LEN jak NO NAME.Chyba sie tam jutro wybiore i kupie góre + te tylne łaczniki belki.tez widziałem ze maja po 25zł a nie 50.... czytałem opinie w necie i ludzie bardzo pozytynie piszą szczególnie o producencie TEKNOROT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 http://www.allegro.pl/item952434846_rozporka_aluminiowa_bmw_e30.html przeczytajcie opis tej lanserskiej rozpureczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 hahahaha:D ale opis golfa i tak był lepszy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11295359 o ile dobrze pamietam to na początku bylo ze sprzedaje bo się połamał,potem cena była w granicach 8500-9000 bo uszczelka była wydmuchana pod czapka ,teraz bo kupił M5,ciekawe co będzie za miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Tak to ładna tylko ciekawe czemu jeszcze nikt nie kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 no fajna się wydaje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dread Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Kiedyś już ją oglądałem.. wygląda na fajna.. może ktoś z okolicy podjedzie i zobaczy perełkę i będzie wszystko wiadomo co z nią nie tak.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 http://www.allegro.pl/item961297113_bmw_e30_cabrio_m52b28.html fajniutkie e30 na schmidt'cie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 przymierzam się do kupna e36 ,ale jak widzę e30 to nachodzi mnie chęć żeby znowu kupic kwadrata,tyle ze nie mialem nigdy do czynienia z cabrio a przez przypadek ostatnio natrafiłem na cos takiego http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C11438058 i tak sie zastanawiam czy by sie nie przejechać i czy by nawet nie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo_wrc Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 e30 w cabrio piekna rzecz.... powoli zaczynam sie zakochiwać w tym modelu.leszcze czarna na łdnej feldze i w black hella.... cudowne auto!! na zdjeciach wyglada fajnie...tylko szkoda ze bez silnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 17 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2010 jeżeli jeździła z m50 i wszystko jest przygotowane pod nią to tylko włożyć silnik kupić koła i jeździć.a wie ktoś ile baur-ów wyprodukowano bo szukam i coś nie mogę znaleźć takiego info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi