dżejdżej Opublikowano 6 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2015 a myslalem ze nie ma ori xenonow do e34...???? BMW SERIA 5 E34 Xenon lampy lampa (4875392595) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Z tego co się orientuje w e34 nie było dostępnych lamp ksenonowych. Tak więc albo to jakaś samoróbka lub lampy z e32 bo w tym modelu takowe lampy występowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Bawarjan się buduje. E34 535i Lubań ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 12 koła w budżecie budowy domu to nawet nie kropla w morzu...dziwią mnie takie teksty- sprzedaje z bólem serca,bo będę budować dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Na piec już będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 12 koła w budżecie budowy domu to nawet nie kropla w morzu...dziwią mnie takie teksty- sprzedaje z bólem serca,bo będę budować dom... A skad wiesz czy nie stara sie o kredyt na budowe domu, lub kupno mieszkania? A banki teraz chcą dac kredyt pod warunkiem, ze masz iles % wkladu wlasnego. Wiec jak sprzeda auto, to akurat bedzie mial Co nie znaczy, że zawsze jest to prawdą:2bacik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chudziutki Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 A skad wiesz czy nie stara sie o kredyt na budowe domu, lub kupno mieszkania? A banki teraz chcą dac kredyt pod warunkiem, ze masz iles % wkladu wlasnego. Wiec jak sprzeda auto, to akurat bedzie mial Co nie znaczy, że zawsze jest to prawdą:2bacik: Ale po co o tym rozgłaszać całemu światu, myślę że to jest bardziej zagranie na zasadzie budowania zaufania. Ktoś kto sprzedaje coś z bólem serca (zmuszony jakąś sytuacją) nie wciska byle czego tylko coś o co dbał i wkładał w to duże zaangażowanie, wydaje mi się że bardziej chodzi o przyciągnięcie w ten sposób uwagi potencjalnego kupca. Ale to tylko moje zdanie nie musi tak być mam nadzieję że nie uraziłem nikogo swoją wypowiedzią.happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Ale po co o tym rozgłaszać całemu światu, myślę że to jest bardziej zagranie na zasadzie budowania zaufania. Ktoś kto sprzedaje coś z bólem serca (zmuszony jakąś sytuacją) nie wciska byle czego tylko coś o co dbał i wkładał w to duże zaangażowanie, wydaje mi się że bardziej chodzi o przyciągnięcie w ten sposób uwagi potencjalnego kupca. Ale to tylko moje zdanie nie musi tak być mam nadzieję że nie uraziłem nikogo swoją wypowiedzią. dokładnie tak samo to postrzegam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 7 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 Są tez wyjatki Ale wiekszosc to tylko dla zbudowania zaufania:) Taki chwyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer! Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Naprawa po "drobnej kolizji" ????? ????????????? ?????????? Autobotanik'?................ - ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 8 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Masakra... W Polsce pewnie nie lepsze klepią.. Troche ciecia, gięcia i jak nówka. Powinni takim łapy upitolic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 tą skode widziałem ostatno już.... masakra/... i mozna się naciąć nieźle..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 BMW 525i E34 1994r. lift Chrzanów ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Fryzjer__ Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 BMW 525i E34 1994r. lift Chrzanów ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) wlasnie dzis tez na nia zwrocilem uwage....ladniutka:!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Fryzjer__ Opublikowano 10 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) UWAGA INFO DO WSZYSTKICH NIE KUPUJCIE TEGO AUTA!!!!!!!!!!!!! ----> BMW 525 15900.00 PLN. Błaszki - otoMoto.pl <----- MOJ KOLEGA TYM JEZDZIL na taxie przez 3 lata SPRZEDAL POL ROKU TEMU za grosze bo auto bylo bite z kazdej strony silnik ledwo zyje ..sprzedał cała poobijana praktycznie jako szrot na części, a ktos ja podpicowal skrecil licznik poszpachlowal TONĄ szpachli i pcha za wieksze pieniadze JAKO BEZWYPADKOWA Z MNIEJSZYM PRZEBIEGIEM!!!! WRZUCAJCIE CHŁOPAKI NA INNE FORA NIECH TO OBEJDZIE GDZIE SIĘ DA Edytowane 10 Stycznia 2015 przez __Fryzjer__ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 (edytowane) to ja mam też coś podobnego.... BMW M5 1999r Mokronos ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) dzwonię: JA: dzień dobry, dzwonię w sprawie m5 z olx PAN: tak dzień dobry słucham JA: chciałem się dowiedzieć coś więcej o tym aucie, w jakim jest stanie itd bo cena wydaje się atrakcyjna... PAN: klimatyzacja nie działa i chwila ciszy.... JA: a wie Pan co jest powodem? PAN: nie, ale pewnie sprężarka jest do wymiany JA: a jak wygląda sprawa wypadkowości tego autA? PAN: my sprowadzamy auta ze Szwajcarii- tam są dobre auta JA: tzn że jest bezwypadkowe? PAN: nie wiem... raczej jest, trochę żeśmy z kolegą nim jeździli i jest ok JA: a czy sprawdzali Panowie przy zakupie to auto w jakiś sposób, w serwisie? miernikiem lakieru cokolwiek? PAN: NIE, a po co ? przecież widać, że jest w bardzo dobrym stanie... JA: acha, to dziękuję za rozmowę. Pozdrawiam było jeszcze jedno zdanie Pana, ale sobie daruje... Edytowane 12 Stycznia 2015 przez mrsiwek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 No i po m5 hehe nie którzy są za***isci , a co to za spalanie on tam wpisał ze średnia 10 l ? Czyżby zapo mnial dopisaś ,10 l. plus wiaderko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 12 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2015 10 tak ,ale galonów...:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gizmo Opublikowano 14 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2015 JA: chciałem się dowiedzieć coś więcej o tym aucie, w jakim jest stanie itd bo cena wydaje się atrakcyjna...PAN: klimatyzacja nie działa i chwila ciszy.... To jest polskie znaczenie zdania "bez żadnych nakładów finansowych" z treści ogłoszenia :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imilo Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 http://olx.pl/i2/oferta/felgi-bmw-styling-176-wz-176-19-4x10-5x120-CID5-ID8xhHj.html Takiego zestawienia jeszcze nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_89 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Silnik BMW ALPINA B5 e60 N62B44 Bi-Turbo SWAP (4960100041) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Polonez Caro 1.8 16v Orciari unikat ful opcja (5013550429) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cember666 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 to ja mam też coś podobnego....BMW M5 1999r Mokronos ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) dzwonię: JA: dzień dobry, dzwonię w sprawie m5 z olx PAN: tak dzień dobry słucham JA: chciałem się dowiedzieć coś więcej o tym aucie, w jakim jest stanie itd bo cena wydaje się atrakcyjna... PAN: klimatyzacja nie działa i chwila ciszy.... JA: a wie Pan co jest powodem? PAN: nie, ale pewnie sprężarka jest do wymiany JA: a jak wygląda sprawa wypadkowości tego autA? PAN: my sprowadzamy auta ze Szwajcarii- tam są dobre auta JA: tzn że jest bezwypadkowe? PAN: nie wiem... raczej jest, trochę żeśmy z kolegą nim jeździli i jest ok JA: a czy sprawdzali Panowie przy zakupie to auto w jakiś sposób, w serwisie? miernikiem lakieru cokolwiek? PAN: NIE, a po co ? przecież widać, że jest w bardzo dobrym stanie... JA: acha, to dziękuję za rozmowę. Pozdrawiam było jeszcze jedno zdanie Pana, ale sobie daruje... Przecież widać po aucie i zdjęciach że to dla siebie sprowadzone, a po tygodniu z żalem sprzedaję bo żona marudzi/dziecko w drodze/rozwodzę się/sytuacja finansowa mnie do tego zmusiła/auto było moim oczkiem w głowie ale przyszedł czas na zmiany/chcę kupić nowsze :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 BMW Seria 3 ( wszystkie ) 318 E46 (1998-2007) 13500 PLN. Kamionka - otoMoto.pl Znajomy wrzucił coś takiego od gościa od siebie z okolicy. Nie znam fury ale może ktoś chce podzwonić i się podowiadywać czegoś happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 23 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2015 Fiat Brava 1,4 bez turbo , Full bajera Chorzów ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 24 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 http://allegro.pl/fotele-recaro-sportsitze-bmw-e30-polskora-szyny-i5022379658.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi