Georgii Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Ludzie mają gorsze i dają radę.Ta kamerka jest dobra więc mikołaj może rozdawać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 tylko do jutra ! Lamborghini Veneno Roadster V12 750-4 Warszawa (4846718941) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ktoś chętny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Moze i bym sie skusił. Ale nie zdarze wrócic z Alp do jutra ;/ A ojca nie chce wysylac bo wole widziec co kupuje kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Fryzjer__ Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 tylko do jutra !Lamborghini Veneno Roadster V12 750-4 Warszawa (4846718941) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ktoś chętny? eee...dopiero co go sprzedalem juz mi sie znudzil :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 12 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2014 (edytowane) H&R Edelstahl Gewindefahrwerk BMW E46 nagelneu !!!!! in Bayern - Bad Neustadt a.d. Saale | eBay Kleinanzeigen Spurverbreiterung 30mm 5/120 NLB 72,5 mm BMW H&R in Niedersachsen - Beckdorf | eBay Kleinanzeigen Edytowane 12 Grudnia 2014 przez PRZEMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Fryzjer__ Opublikowano 17 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2014 jesli mozna przestrzec w taki sposob tutaj to chcialbym wszystkich OSTRZEC przed uzytkownikiem na allegro ktory mnie oszukal moze kiedykolwiek ktorys z was panowie na niego trafi -odradzam wulgarnego oszusta ktory wyslal mi POŁAMANA BLENDE za 200 pln:? i urwal kontakt wiem ze handluje czesciami min do BMW Informacje o użytkowniku osaosa2 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arena11 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Jeśli ktoś chce jechać obejrzeć te BMW: Pilnie! BMW e39 528i! Gaz Sekwencja Sprzedam Wrocław Stare Miasto ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) Odrazu odradzam, 90% auta jest w szpachli, którą dość dobrze widać(popękana, w paru miejscach została zahaczona i kawałki szpachli pdpadła i zostało to tylko zamalowane pod kolor...) Szpachle znalazłem na: Wszystkich drzwiach, tylnych błotnikach, pas tylny(na łączeniach z jednej strony jest rynienka, a z drugiej nie ma i w dodatku jest zgnite), klapa tylna zgnita. Nie pamiętam czy na przednich blotnikach była szpachla, czy nie. Auto oglądałem jakieś 4msc temu. Było coś ze szkrzynią, włączał się tryb awaryjny, nie wiem czy zostało to zrobione. Plusem auta jest skóra i alusy z żeszkimi oponami, hamulce też widać, że były robione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 esli mozna przestrzec w taki sposob tutaj to chcialbym wszystkich OSTRZEC przed uzytkownikiem na allegro ktory mnie oszukal moze kiedykolwiek ktorys z was panowie na niego trafi -odradzam wulgarnego oszusta ktory wyslal mi POŁAMANA BLENDE za 200 pln i urwal kontakt wiem ze handluje czesciami min do BMW Informacje o użytkowniku osaosa2 - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. chyba już konto zablokowane Wymienione zostalo w ostatnim czasie: akumulator (Varta 74A), olej z filtrem, sprzęgło wentylatora chłodnicy (wisko) termostat, wentylor też sobie wymienię WENTYLOR jak się dowiem co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek84 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Dawno takiego kibla nie widziałem Opel Calibra po remoncie silnika, 2 komplety kół, gaz, tuning, zamiana Bydgoszcz ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Fryzjer__ Opublikowano 19 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Dawno takiego kibla nie widziałemOpel Calibra po remoncie silnika, 2 komplety kół, gaz, tuning, zamiana Bydgoszcz ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) Jesli mam byc szczery to przod i drzwi niesa najgorsze w porownaniu do tego kanciaka z tylu z widocznym wlewem podtlenku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 BBS RC 302 8,5x17 et15 mit 235/40/17 Hankook BMW Felgen in München - Schwabing-West | eBay Kleinanzeigen BMW BBS RC 302 Alufelgen 17 Zoll mit neuwertigen Reifen in Thüringen - Drei Gleichen | eBay Kleinanzeigen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Fryzjer__ Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 Manetka regulacji kierownicy bmw e34 e32 m5 RARYTAS Jaworzno ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Fryzjer__ Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Znajomy ma do sprzedania E39 w calkiem fajnym stanie w rozsadnych pieniadzach BMW Seria 5 ( wszystkie ) 523 E39 (1996-2003) 9999 PLN. Wrocław - otoMoto.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 zawsze lubiłem szczere opisy ... BMW M5 2007R ZAMIANA (4933922934) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 zawsze lubiłem szczere opisy ... BMW M5 2007R ZAMIANA (4933922934) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Ale taka jest smutna prawda może każdego z nas stać na M5, ale nie każdego stać na jego utrzymanie. Sprawdzałem ile kosztują np. tarcze lub amortyzatory i się przestraszyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 hehe można? klik i kolekcja jest KOLEKCJA BMW LAT 90' E30 E31 E32 E34 SUPER OKAZJA (4915398956) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Chyba swieza kolekcja bo zaden jeszcze na polskich blachach. Ale ta e31 fajniutka happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Ciekawa propozycja w 'moro' dla tych, co chcą wtopić się w otoczenie WYSCIGOWE BMW M3 E46, WSMP - WARSZAWA Fv-VAT 23% (4922380548) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrii Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Tyle zdjęć ale samochodu nie mogę dostrzec przez to moro ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steven92 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Czyli efekt osiągnięty, mission completed lolol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 "Bezwypadkowe" BMW M5 za 245 tys. zł - Autokrata.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Fryzjer__ Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Polecam przeczytac opis tego czlowieka.....usmialem sie po pas--> BMW e34 525i 24v gleba alu obc szpera Poznań Stare Miasto ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Polecam przeczytac opis tego czlowieka.....usmialem sie po pas--> BMW e34 525i 24v gleba alu obc szpera Poznań Stare Miasto ? OLX.pl (dawniej Tablica.pl) Je.błem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Fryzjer__ Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Je.błem btw pamietam to bidne e czy cztery kilka miechow wstecz za bodajze 8-9 k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
__Fryzjer__ Opublikowano 5 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 a myslalem ze nie ma ori xenonow do e34...???? BMW SERIA 5 E34 Xenon lampy lampa (4875392595) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi